resim
Taylan Antalyalı
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2217
    vasat oyuncu. galatasaray seviyesinde değil. bizim taraftarımız sever böyle vasat oyuncuları allayıp pulamayı. galatasaray'la bir iki takım almak isteyince galatasaray'ı seçiyorsa hele, o zaman daha bir sevilir akbaba gibi. hataları kendinden değil başkasından bilinir.

    ben otuz senedir galatasaray ortasahasında oyun kuran birinin bu kadar ekstrasız düz oyuncu olduğunu ilk defa taylan'da görüyorum. bir de taraftarın bakış açısını buradan okudukça iyice rahatsız oluyorum. suat, tugay, ayhan akman, selçuk bunların hepsi en sönük haliyle taylan'ın çok üstündeydi, hatta emre çolak bile.

    taylan kişiliği güzel bir kardeşimiz, galatasaraylı, hayalini kurduğu yerde. ama bunlar kendisini oyun kurucu pozisyonunda galatasaray takımının as oyuncusu yapmaya yetmez. on sekiz kişilik kadroda rotasyon oyuncusu olarak düşünülmelidir. potansiyeli var ama henüz o seviyelerde değil. galatasaray ortasahasındaki beyin milli takımda as oynayacak seviyede olmalı benim gözümde. taylan'ın oraya daha çok yolu var belki de hiç olmayacak bir şey bu taylan için.

    taylan üzerinden genele yayarsak galatasaray taraftarının bu vasat övüp arşa çıkarma huyunu çok yadırgıyorum. bazılarımız burada taylan'ı kaptan ilan ettiler daha yarım sezon oynamadan. biraz ayaklarımızın yere basması lazım.

    bugün taylan ligdeki takımların yarısında onbirde oynatılmaz. acı ama gerçek. bizi buna alıştırmak isteyenleri yadırgıyorum. yönetimin ve teknik ekibin de bana göre en büyük hatası bize bütün sezonu taylan'la geçirtmeleri; yönetimin o bölgeyr transfer yapmaması veya teknik ekibin istememesi, herhangisi olduysa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın