• 90
    maçın ilk 11'ini değerlendirmek gerekirse:
    -şener, yedlin'in maç eksikliğinden dolayı 11'de.
    -ömer ısrarını anlamsız buluyorum. çünkü haftalardır oynayan ömer'in 11 başlamasını gerektirecek bir performans görmedik.
    -taylan, etebo'nun covid olmasından dolayı oynama fırsatı buldu. ideal, zorunluluktan mümkün oldu. etebo bu takımda en fazla sağ bek oynayabilir.
    -emre akbaba, maçın içinde katkısı olmayan fakat uzaktan şut ve gol bölgesinde bitme tehditlerinden dolayı 11de başlıyor. fakat bu tarz oyuncular rakibin orta sahaya hükmetmesini kolaylaştırıyor. bundan dolayı gedson'a çok daha fazla yük binecek.
    -babel'in tek bir oynama nedeni var o da şut çekebilme özelliği. fakat bu faydasının yanı sıra oyunu yavaşlatan yönü çok daha fazla zarar veriyor.
    -halil-kerem bağlantısı mostafa'yı yedek bırakmış görünüyor. gençler stoperleri ağır oldukları için halil ve kerem savunma arkasına koşularla pozisyon üretebilir. fakat onlara bu topları atacak oyuncu yok gibi görünüyor.

    bizim için çok zor bir maç olacağını düşünmüyorum. çünkü rakibe mutlak 3 puan gerekiyor. ilk yarı kendi sahalarında bekleyeceklerini düşünsem de ikinci yarı açılmak zorundalar ve bu savunmada boşluklar bulmamızı sağlayacak. genel olarak kısır bir maç olup kazanacağımız bir maç olacaktır diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın