• 14472
    beşiktaş'ın nasıl şampiyonluk yolunda avantaj sahibi yapıldığını anlatanlara karşı anlamsız bir mahalle baskısıyla antulaşma, fenerlileşme, ak partileşme gibi alakasız argümanlarla aksinin empoze edilmeye çalışıldığı sözlük.

    adamın biri galatasaray'ın fatih terimsiz dönemlerindeki halini yazmış, başlık altına galatasaray haini ilan eden mi ararsın, rte fanatiklerine benzeten mi ararsın resmen çöplüğe dönmüş ortalık. rte türkiye'den 3 kere kovuldu veya ayrıldı da türkiye geri gitti de bizim mi haberimiz yok ki rte'siz türkiye ile terim'siz galatasaray'ı kıyaslama saçmalığına soyunuyorsunuz. ha bu demek değildir ki terim gidince galatasaray yine daha kötü olacak, bu en fazla bir öngörüdür. terim galatasaray'da teknik direktörlüğe başladığından bu yana terimli galatasaray ile terimsiz galatasaray'ın farkı ortadadır ama bu hep böyle devam edecek diye bir şey yok, yaşanmışlıklar ve tecrübeler ortadadır, isteyen bundan ders alır isteyen almaz, isteyen yeni maceralara atılmayı savunur isteyen savunmaz. aslında tam olarak bu mahalle baskısı kurmaya çalışan insanlar okuduğunu anlamayan ak parti kitlesinin yansıması oluyor ama farkında değiller.

    birinin başlığına terim giderse galatasaray kaybetsin diye bekler yazacak kadar kötü ne yaşadınız, ultraslan kafasından gram farkınız yok her ne kadar sevmediğinizi söyleseniz de. sadece sizin mi bu takım? yoksa siz terim galatasaray'ın başındayken galatasaray kaybetsin diye mi bekliyorsunuz? ben buna inanmıyorum, şu ortamda galatasaraylı olmayan troll hesaplar hariç kimse hangi şartta olursa olsun galatasaray'ın kötülüğünü istemez burada. galatasaray'ı terimsiz görmek isteyen de galatasaray'ın öyle daha başarılı olacağını düşündüğünden istiyordur, terim'le devam etmesini isteyen de. birinin galatasaraylı kimliğinin önüne başka bir kimlik koymak(terimci, biatçı, dursuncu, cengizci) kimsenin haddine değildir. karakterinize yakıştırıyorsanız yakın arkadaş ortamınızda yine yapabilirsiniz bunu kimse karışamaz ancak böyle umuma açık bir yerde kimsenin galatasaraylılığını ölçemezsiniz. ben fatih terim'i çok seven ve yaşattıklarına vefa duyan bir taraftar olarak her zaman diyorum ki inşallah terim bıraktıktan hemen sonra galatasaray spor kulübü tarihinin en büyük başarılarını yaşar. buna katılmayan galatasaraylı da yoktur herhalde. terim varken galatasaray başarılı olmasın diyen de yoktur bence, varsa da galatasaraylılığını tartıp sorgulama zamanı gelmiştir.

    saygı gösterin ki saygı göresiniz. saygı derken türkiye'de varolan yaşa saygı, mevkiye saygı, makama saygı gibi bomboş konulardan bahsetmiyorum. saygı herkese saygı şeklinde olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın