resim
Bartuğ Elmaz
Takım:Sivasspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:21
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 251
    skoru bulduğumuz hemen her maçta, taylan antalyalı'nın olmadığı hemen her maçta, bu sezon özelinde kendisini kullanabilirdik. en azından etobo'dan orada istediğimiz verimi alamadığımızı gördükten sonra. taylan antalyalı'dan sonra o bölgedeki ikinci jack-pot'umuz olurdu belki, belki de olmazdı. ama bunu bilirdik. akıllardaki -en azından benimkinde- "acaba?" olabilir mi sorusunun cevabı için ufak da olsa bir tüyo alırdık.

    şampiyon olamadığınızda bu tür ufak nüanslar çok anlamlı hale geliyor. her şeyden ufak ufak kazanımlar kazanmak sezonu hepten çöpe atmadığımızın bir nişanesi olabiliyor. bu sezon için en azından geçen seneden daha pozitifiz bu anlamda. taylan antalyalı, kerem aktürkoğlu gibi kazanımlarımız oldu.

    transfer yaparsınız, yapmazsınız o başka mesele. ama bir durum olduğunda, bir yokluk olduğunda, ben arkama yaslanıp kerem takır takır oynar diyebiliyorum artık gönül rahatlığıyla. eğer kerem o performansı vermeseydi de, kesin transfere ihtiyaç var diyebilirdim. bir veridir, bu.

    mesele hadi on bir başlasın bu çocuklar değil kesinlikle. bunu da savunmuyorum. şampiyonluk yarışı sürdürüyoruz haliyle. farklı düşünceler çatışabilir. bu çatışma sizi ileri de götürür. mesele daha fazla şans verilebilirdi. en azından babel'in sol kanatta olmadığını gördükten sonra, etobo'dan orta sahada istediğimiz verimi alamadığımızı gördükten sonra.

    hele hele, sezonun ilk yarısı bu bağlamda neredeyse kayıp diyebiliriz bizim adımıza. aklıma babel'in ısrarla on bir sol kanat çıktığı maçlar geliyor da... hadi 1 maç anlarım, 2 maç anlarım, 3 maç anlarım... ama yani ondan sonrası. hele vazgeçtikten sonra tekrar babel'den sol kanatta medet ummayı hiç anlayamıyorum. babel'den yararlanabilirsiniz -hatta yararlanmalısınız- ama olmayan bir yerde, başka bir oyuncu kazanabilecekken -unutmayalım kerem aktürkoğlu sezon başından beri bizleydi- neden zarardan bile zarar ediyoruz ki?

    aynı şey etobo için de geçerli. okumayı genel olarak yapabilirseniz sevinirim.

    koca bir sezon -diğer sezonlara göre daha fazla maç-, 5 oyuncu değişikliği hakkı ile, şampiyon olamasak bile çok daha fazla kazanım elde edebilirdik. beni en çok yaralayan belki de budur, bu sezon özelinde. bilemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın