resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 2698
    https://twitter.com/.../1388560667318292482

    çok talihsiz bir sezon geçirdi maalesef. sinan yılmaz bir süper lig forvetiyle konuştuğu bir anektodu anlatmıştı. süper lig forveti sinan yılmaz'a luyindama'nın ilk haliyle sakatlık sonrası hali arasında muazzam bir fark olduğunu ve bu farkın luyindama'nın üst vücudunun çok yapılı olmasının yaşadığı sakatlığın etkisini daha da büyütmesinden kaynaklandığını söylemiş.

    luyindama'nın bu sezon yaptığı hataların da o sakatlığından kaynaklandığını düşünüyorum. sakatlığından döndüğünde fiziksel olarak da mental olarak da çok geriye düşmüştü.

    bu sebeplerden dolayı kendisinin satılması taraftarıyım. biz kendisini bence toparlayamayız ama pl'nin orta-alt sıra takımları luyindama'yı tekrar canavara çevirir. tam oranın kalemi, pasör özellikleri çok gelişmemiş olsa da topla oynayabilen, ekstrem derecede güçlü, boyu posu yerinde ve mbappe'yi yakalayabilecek kadar hızlı bir stoper luyindama. nba'de üçlükçü ve defansı iyi yapabilen kanat oyuncusu ne anlam ifade ediyorsa luyindama'nın özellikleri de pl'nin orta-alt seviye takımları için o anlamı ifade ediyor*. doğru stratejiyle sakatlığına ve düşüşüne rağmen minimum 15 milyon euro'ya satılır. sonra da o paraya 2-3 tane daha scout transferi yapılır. önce satmayı becerebilirsek tabii.
App Store'dan indirin Google Play'den alın