• 14446
    22 mart 2014 galatasaray kayserispor maçı sonrası roberto mancini'yi savunmak için açılmış olan takım ruhsuzluktan kırılırken suçu teknik direktörde bulmak başlığı 7 seneyi aşkın sonra bu gece itibariyle hortladı.

    ve sanki başlık fatih terim'in bu sezonki performansını savunmak için açılmış yahut başlığı hortlatan yazar arkadaş fatih terim'i savunma refleksiyle yazmış gibi bir isyan gelişti başlık altında.

    yani durum gerçekten çok ilginç. hadi biri çıkıp "takım ruhsuzluktan kırılıyor, fatih hoca ne yapsın" gibilerinden bir entry yazar da o entry tetikleyici unsur olur anlarım ama ortada böyle bir durumu savunan yokken başlığın bir anda "hayalete cevap niteliğindeki entryler" ile dolması güldürdü gerçekten.

    moderasyon da başlığı hatalı bulup sildi sanırım, fena da yapmadılar. onlar yüksek ihtimal şeklen hatalı diye sildiler başlığı ama bence içerik olarak da güçlü bir başlık değildi. takım ruhsuzluktan kırılıyorsa bu durum çok ekstrem durumlar haricinde otomatik olarak teknik adamın suçudur zaten.

    ana fikre tekrar gelecek olursak, sözlükte kimseyi engellemedim ama benim göremediğim entryler mi var diye merak ediyorum açıkçası. yoksa içinde fatih terim'i savunan tek bir entry'nin bile olmadığı, hatta roberto mancini savunulurken selefi fatih terim'in mancini'ye bıraktığı takım üzerinden eleştirildiği bir başlığın bir anda "biatçılar fatih terim'i savunuyor, şunlara ağızlarının payını verelim" gibilerinden yazılarla dolmasını ben anlayamıyorum. anlayan varsa mümkünse bana da anlatsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın