resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 12455
    şampiyonluğu kaybetmemizin belhanda ile uzaktan yakından bir alakası yoktur. şampiyonluğu biz çok çok kötü olan oyunun tarzımız, forma adaleti sağlayamamız, ideal 11'i bir türlü bulamamız ve denizi geçip derede boğulmamıza borçluyuz. zorlu fikstürden kayıpsız geçip sonra da basit takımlara, rakiplerimizin kaybetmemesine rağmen, bizim puan kayıplarımız, beraberliği yok sayıp her maç galibiyet için cümbür cemaat yüklenip sonra gol yiyip yenilerek puan kaybetmelerimize borçluyuz. belhanda olsaydı da hiç bir şey değişmezdi, tıpkı geçen sene olduğu gibi. o yüzden lütfen belhanda'yı bahane olarak göstermeyelim.

    adamın yüzde yüz gönderilmesi lazımdı ancak yönetim gaza gelip yanlış bir şekilde ve yanlış bir zamanda gönderdi bunda hemfikiriz çoğunlukla. ancak belhanda sözleşmesinin son senesi diye zaten bu sezon başından beri çok iyi oynamıyordu. hoca onu zaten kesmişti. her maçta ilk onu çıkarıyordu. yani o olsa da belki ilk 11 başlayamazdı. bundan dolayı şampiyonluğu kaybetmemizi ona bağlamak gerçek nedenleri özellikle teknik direktör zafiyetini görmemek belki de görmek istememeğe bağlanabilir. objektif bakıldığında belhanda olsaydı şampiyonluk için daha fazla puan kazanırdık diyebilmek çok zor.

    son olarak adamı artık bir salalım. sürekli başlık açıp yad etmenin manası yok. bizden uzak allah'a yakın olsun, bundan sonraki kariyerinde de başarılar dileyelim. arrivederci belhanda*
App Store'dan indirin Google Play'den alın