resim
Josef de Souza Dias
Takım:Başakşehir
Mevki:Ön Libero
Yaş:35
Boy:1.88
Uyruk:Brezilya
  • 492
    --- alıntı ---
    beşiktaşlı josef de souza: "sırf rizespor’un bizle berabere kalması için büyük primler koydular. ancak biz kazanmayı bildik."

    --- alıntı ---

    şeklinde açıklama yapan kötü niyetli ve çirkef futbolcu. bu sözleri bizden marcao yapmış olsa en az 5 maç ceza yer, rize'nin silahlı başkanı tarafından suç duyurusunda bulunulur ve bir de adli süreç kahramanı olurdu. ancak konu galatasaray olmadığı için hiçbir şey olmamış gibi fikstürdeki ilk maçta yer alacak. dil sürçmesi ya da çeviri hatası bile demeye lüzum görmeyecekler. fenerbahçe de ses çıkarmıyor tabii çünkü galatasaray ligden hâlâ kopmuş değil. emre akbaba... sen ne diye önce trabzon'a, sonra da konya'ya son dakika golü atıyorsun! bizi ligde tutuyorsun ama fenerbahçe'nin de elini kolunu bağlıyorsun. yoksa küçük kardeş rize'den çıkabilir miydi? de souza bu açıklama sonrası cezasız kalır mıydı..

    türk sporunun geldiği noktayı işte bu kasap çok güzel özetliyor. her kural ( saha içindeki hakem kararları bile) galatasaray'a farklı başka takımlara başka uygulanıyor.. nedeni ise sadece federasyon başkanın fenerli veya beşiktaşlı olması veya spor dışı unsurlar değil; bunlar yan etkenler. süper lig'deki kulüplere bir göz atarsak hemen her kulüpte çoğunlukla fenerbahçe kongre üyesi bir başkan ya da yöneticisi olduğunu göreceğiz. sistem daha tabandan güzel kurulmuş. kaç yıldır bu ülkede futbol takip ederim bu denli bir anadolu takımı oluşumu görmedim. eskiden gençlerbirliği'nin cavcav'ı vardı galatasaray kongre üyesi ama çoğu maçta bize sıkıntı çıkaran da onlardı. bir de yakın zamanda melih gökçekli ankaraspor vardı. şimdi ligin yarısı küçük fener ve beşiktaş olmuş; kiminin başkanı kiminin hocası kaynaklı. medyayı söylememe gerek yok; ahmet ercanlar, bülent uslu, turgay demir gibi adamlar tarafından istila edilmiş, hepsi bir köşeye oturmuş.. kim var bunların arkasında? kim tarafından ekranlara çıkarılıyor bunlar? yine aynı cevap tabii ki..

    tüm bunlar tabii ki başarısız olmamızın sebebi değil hatta hakem olayını saymazsak sorun bile değil ama insan futboldan soğuyor arkadaş. galatasaray'a farklı kararlar başkalarına farklı kararlar verilmesinden, bu nefret ortamının artarak devam etmesinden, konuşulan son şeylerin saha içi şeyler olmasından bıktım artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın