• 68
    kapanan savunmalara karsi koca bir hictir. tabi muthis arapaslar varsa, adrese teslim ortalar yapiliyorsa ve son raddesine kadar ertelenen sutlarla oynamiyorsaniz keyif verebilir tabiki.

    ama bizim gibi maldonado yan paslari, yalandan ucgenlerle vakit kaybi seklinde icra ediliyorsa hem futboldan sogutuyor, hem de sonuca varamiyor. siz kalitesiz paslasmalar yaptikca rakip de uzerinize atlamiyor bekliyor vakit geciriyor.

    sonuc koca bir sifir.

    futbol hizli oyuncularla, guclu oyuncularla, istekli oyuncularla ve tabiki yetenekli oyuncularla guzel. hocamizla devam etmek istiyoruz hepimiz. ama mademki ffp belasi bitiyor. eylul ayina kadar olan 4 ayda elimizdeki fazlaliklardan kurtulup baskin, hizli, bogucu futbolu oynamak icin gerekli oyunculsari alip bu pas futbolu illetinden kurtulmamiz lazim.

    ben artik rakipler macin 10. dakikasinda one gecip rakibin fisini cekerken biz her hafta ilk yari 0-0 bittikten sonra ikinci yari iskenceyi izlemeye devsm ediyoruz. 80. dakikalarda ite kaka bir gol atinca da son dakika golu sampiyonluk alameti diye kendi kendimizi gaza getiriyoruz.

    size bir sir vereyim mi? sadece son dakikalarda gol atip 1 0 kazanabilmek sampiyonluk alameti degil kotu oynadigimizin ve yetersiz oldugumuzun alametidir. 80 dakika ne yaptin adama diye sorarlar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın