resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 12452
    galatasaray futbol takımında bir çok oyuncu gibi kazandığı paranın hakkını veremese de ne toplu oyunda ne de topsuz oyunda muadili olmayan bir oyuncuydu ve gönderildi. en basiti taylan rakip hücumunda yerini kaybettiğinde kademesine girerdi. belhanda'nın yokluğunda taylan'ın yerini kaybetmesiyle fousseni diabaté ve edgar ie kariyerlerinin en güzel gollerini bize attı. belhanda'nın yerine oynayan oyuncularımız da uzaktan izlemekle yetindiler bu golleri. belhanda taylan orayı boşalttıysa direkt oralara giriyordu işte.. bir futbolcu 90 dakika sahada kalırken topun ayağında olduğu süreler ortalama 3 dakika falandır. bir futbolcuyu yalnızca topun ayağında olduğu 2-3 dakikalık bölüm ile değerledirip kalan 87 dakika ile ilgilenmiyorsanız futbola bakış açınız çok sığdır.

    evet arızalıydı, evet fail paslar atabiliyordu bazen, evet bu sezon istikrarı düşmüştü kötü maçlar da çıkartabiliyordu. ama muadili yoktu ve son düzlüğe girilirken gönderdik. bir oyuncuyla aynı mevkide oynamak onun muadili olabileceğiniz anlamına gelmez. ve orta sahasında bu kadar çok devşirme oyuncu bulunan bir takımda asıl mevkisi orta saha olan bir oyuncu bu kadar kolay gönderilmez. gönderirsen 28 nisan 2021 galatasaray konyaspor maçındaki gibi kerem koşu atar ama top atmaya yeltenen olmaz, ya da önceki maçlardaki gibi 6 numara pozisyonundan jeneriklik goller yersin. çünkü herkes devşirme olduğundan topsuz alan savunması konusunda çok bir oyun ezberi yok hiç birinin.

    bazen bu adamın başlığına yazılan entryleri okuduğumda gerçekten yoruluyorum. futbol adına umudumu kaybediyorum. 2015 yasin öztekin'in seviyesine çıkabileceği meçhul, oradan yukarısı ise çok çok zor olan oyunculara büyük yıldız muamelesi yapılan bir yerde belhanda'nın bu denli tukaka edilmesini gerçekten hiç bir mantığa oturtamıyorum. şu adamı son düzlüğe girilirken göndermeseydik rize, hatay ve karagümrük maçlarının olduğu o periyottan 1 puandan daha fazlasını çıkartırdık. 3 puan fazla çıkartabilseydik şuan şampiyonluk şarkıları söylüyorduk zaten...
App Store'dan indirin Google Play'den alın