2012-13 Türkiye Süper Lig 31.Hafta Maçı
20:00 Kamil Ocak Stadyumu
0 - 1
  • 254
    passolig öncesi güzel günlerin son hatıralarından olan deplasman. 4 mayıs 2008 sivasspor galatasaray maçı ayarında bir akın olmuştu deplasmana. sahada oynanan şey çok da futbola benzemediğinden, hele de son 4 haftaya 7 puan önde gidildiğinden çok da akılda kalmayan bir maç olmuştur. yani en azından ekran başındaki sevgili seyircilerimiz için.

    aynı saatte oynanan (bkz: 28 nisan 2013 fenerbahçe kayserispor maçı)nda kayserispor 7. dakikada öne geçmiş, ilk yarıyı da böyle kapatmıştı. fenerbahçe'nin beraberlik golü ile burak yılmaz'ın attığı tek golümüzün hemen hemen aynı dakikalarda gelmesi işin rengini az çok belli etmişti. maç sonundaki beraberlik golü gelmese son 3 haftaya 9 puan farkla girilecekti, her ne kadar sondan bir önceki hafta kadıköy deplasmanı olsa da artık dönmesi imkansız bir noktaya gelinmişti. tıpkı 2008'deki sivas deplasmanı sonrası olduğu gibi. nitekim 7 puanla girilmesi de çok bir şey değiştirmedi.

    nitekim hafta içinde cardozo'nun şovu* ile eğlence başlamış, ertesi hafta biz sivasspor'u iç sahada yenerken fenerbahçe'nin olimpiyatta ibbspor'a 2-0 kaybetmesiyle güle oynaya şampiyon olmuştuk.

    velhasıl, her anlamda güzel günlerdi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın