• 553
    https://twitter.com/.../1386796484218195969

    --- alıntı ---
    ffp bitiyor ve şu an fatih hocanın önünde gerçekten oyuncunun geleceğine yatırım yapabileceği bir transfer dönemi var. kiralık oyuncularla atlattı belirli noktaları. galatasaray 2 senedir günü kurtarmaya çalıştı ffp'den dolayı.
    --- alıntı ---

    kendisini sever sayar ve söylediklerini çoğu zaman doğru bulurum. "kiralık oyuncularla atlattı belirli noktaları" derken rakiplerimizi içine barındırmadan yaptığı bu görüşe ise katılmam mümkün değil. mesela beşiktaş'ın kadro iskeletinin yarısı kiralık ama çılgın gibi top oynuyorlar.

    dahası;

    galatasaray tarihinde bu ifadenin oluşturabileceğe tüm sıfatlara nail olabilecek tek kişi lucescu'ydu. adamı rahat bıraksaydık şu an herkesin gıptayla baktığı brezilyalılar ilk tercihlerini şahtar yerine galatasaray'dan yana kullanıyor olurdu. lucescu apar topar gönderilirken yerine kimin getirildiğini ise belirtmeme gerek yok sanıyorum ki. kiralık konusu açıldığında lucescu'dan ve geçmişte ortaya çıkan bu durumdan bahsetmemek nereden bakarsanız bakın kabul edilemez.

    daha dahası;

    fatih terim'in elinde bugüne kadar "yapılanma"ya gidebileceği bir sürü fırsat vardı fakat aynı fatih hoca, bu fırsatları bir bir çar çur edip geleceğin değil bugünün takımını yaratmakla meşguldü her defasında, bunu ılgaz abi dahil kimse inkar edemez sanıyorum ki.

    son söz olarak;

    kendisi "x oyuncuyla anlaşmıştık bursa'dayken" derken, kaçan fırsatlar üzerinden bursaspor'un şu gününe ne kadar üzülüyorsa ve nasıl ki bu duruma düşülmesinin sorumlusunu yönetim kademesi olarak üstü kapalı bir şekilde ima ediyorsa, biz de galatasaray'ın şu anki durumundan fatih terim'in olmayan planlarını sorumlu tutuyoruz. bu konuda benim gibi düşünen taraftarlarla aynı fikirde olmasına pek imkan yok ama diğer taraftaki bir taraftar olarak belirtmem şarttı bu hususları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın