resim
Szalai Attila Árpád
Takım:Freiburg
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.92
Uyruk:Macaristan
  • 105
    marcao için overrated diyen spor yazarları kendisi için çok para edecek diyor. nasıl oluyor da çok para ediyor biri bana anlatabilir mi?

    25 nisan 2021 fenerbahçe kasımpaşa maçı'nda yaptığı 100%'lük penaltı verilmemiştir. üstelik pozisyon kırmızı olabilirdi. aynı pozisyon marcao olsa kesin kırmız karttı.

    6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçı 'nda yerini koruyamış, emre kılınç'a baskı yapmış ve defans çizgisini bozmuştur. bu şekilde namı diğer okçu mustafa * önü bom boş kalmıştır. tabii ki momo'nun yaptığı iş birinci sınıf kalite gerektiren bir olay ama orada defansın yaptığı hata da görmezden gelinemez.

    buna benzer pozisyon hatalarını çok fazla sayabiliriz.

    oyun kuruculuğa gelince marcao'nun topu kontrol ederken bile yaptığı pasların kalitesine yaklaşan bir stoper ben bu topraklarda görmedim. iki tane uzun top attı diye çok çok iyi oyun kurucu demek hata olur.

    attila szalai kötü oyuncu demiyorum. abartıldığı kadar iyi oyuncu değil diyorum. özellikle marcao bu kadar kötülenirken kendisi için 20-30 milyon euro'ları telaffuz etmek çok garip.

    aynı şeyi vedat muriqi için söyledik. iyi futbolcu ama o top kontrolü ile büyük takımlarda oynayamaz dedik. bir şekilde gitti ama oynayamadı. aynı şekilde szalai, türkiyede bulunan seyircinin gözüne hoş gelen şeyleri yapıyor. gol atıyor, koşuyor falan ama ligdeki en iyi stoper değil bence.

    marcao'yu satıp yerine alsaydık bariz şekilde oyunumuz geriye giderdi fakat fenerbahçe'nin aldığı fiyata alsaydık bu anlaşılabilir bir durum olurdu. ama şuan ligde uzun zamandır izlenen en iyi stoper yakıştırmaları yapmak şimdiden kılıfı hazırlamaktır. biz de bu kılıfa ilmik atan tarafta oluyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın