• 131
    eğer beşiktaş'ın açık bir şekilde bu denli kollandığı sezonda düşük de olsa bir ihtimali varsa, o da fenerbahçe'nin de yarışın içinde olmasıdır.

    normal sezonlarda * geriden gelirken önümüzdeki rakip sayısının fazla olması bir dezavantajdır. ancak ligin tepesindeki üçlünün içinde - hem de an itibariyle en avantajlı 2. konumunda - fenerbahçe'nin olması bu sene bence bizim için avantaj. çünkü sahada oynanan futbolun türkiye'nin bu kirli futbol düzeninde pek bir önemi yok. fenerbahçe özellikle son yıllarda hükümet çevresine kurduğu lobisini devreye sokarak buradan şampiyonluk çıkarmaya çalışacaktır. bu yüzden de beşiktaş'ın da puan kaybetmesi gerekecek. bence bu yüzden galatasaray ile beşiktaş aynı gün oynarken fenerbahçe ertesi gün oynuyor. gidişata göre en uygun müdahaleyi yapmak için...

    işte bizim yapmamız gereken çıkıp her maçı kazanmak ve fenerbahçe' nin beşiktaş yeterince puan kaybedene kadar yarıştan kopmamasını beklemek. işbu girdi eser miktarda komplo teorisi içeriyor biliyorum ama, şampiyonluk şansımız puan tablosunda görünenden daha yüksek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın