• 280
    sonda söyleyeceğimi başta yazayım hayal kırıklıklarının takımı. ayrıca yönetiminden zerre kadar hoşlanmıyorum ayrıca galatasaray ile oynasınlar galatasaray 3 atsın geçsin derim.

    konuya dönecek olursak lig sonuna gelince yine herkes birbirine sallamaya başlamış ülkenin futbol muhabbeti 20 yıldır hiç değişmedi. yok sağcıymış yok solcuymuş yok yandaşmış. kurulan bağlantılar değme komplo teorilerine taş çıkartır biraz daha zorlasa gül ve haç cemiyetine bağlayacak insanlar.

    millet sanıyor ads taraftarı olmak için marx okumak şart hepsi bir deniz gezmiş ya da ibrahim kaypakkaya... taraftarının öyle solculukla falan çok alakası yok ha rize gibi %85'i akpli değil çok şükür ama içerisinde her türden insan var. tıpkı diğer tüm takımlar gibi. ayrıca yok akp takımı falan yahu işinize gücünüze bakın ömer çelik adana'ya en son ne zaman gitmiş :) ya da seviliyormuş gibi konuşmayın ömer çelik twit atsa ne atmasa ne 10 yıldır ads süperlig kıyısından dönerken neredeymiş. samsun ve giresun milletvekilleri ne yapıyorsa aynısını yapıyor yani kendi reklamı. ömer çelik ya da adana milletvekilleri bir işe yarasaydı 30bin kişilik mahalle takımı fatih karagümrük'e penaltılarla elenmezdi bu takım.

    ülkemizde her takımın kendinden bir celtic, livorno, pisa çıkarma kasıntısı bitse çok rahatlayacağız. yok samsunspor ambleminde mustafa kemal varmış yok giresun şöyle aydın bir şehirmiş sanırsın bildiğimiz karadeniz değil başka bir coğrafyadan bahsediyor insanlar. aslında bunu yapanlar taraftarlar değil. bir şekilde etkili olan yönetici ve taraftar gruplarının halt yemesi. oysa gerçek olan bizim futbol iklimimiz öyle derin hikayeleri olan bir iklim değil. milyonlarca baba ile oğlu farklı takımları tutuyor bu ülkede.

    ads'ye gelince gördüğüm kadarıyla murat sancak ve yönetiminden şimşekşekler grubu gayet memnun :) nedeni malum ultraslan gibi herkes ekmeğine bakıyor. youtube videolarında taraftarlar çok güzel duruyordur falan ama yine ülkemizde her taraftar grubu gibi mensuplarının genelinin yaş ortalaması ve eğitim seviyesi düşük. zorluklar içerisinde yaşayan insanların hayata tutunduğu şeylerden biri öyle sevgi pıtırcığı insanlar falan bekliyorsanız hayal kurmayın.

    biri 10 puan fark atmışken yakalanmış, diğeri süper lig yolunda ilerlerken iç karışıklıklarla baş edemeyip oyuncularını kadro dışı bırakmış ve yılda 4 teknik direktör değiştiren, aynı oyuncuları önce alıp sonra kadro dışı bırakmayı adet etmiş, yönetimi dallas'dan farksız olan ve yıllardır berbat yönetilen kulübe yakalanınca yok siyasetmiş yok akp... :)

    ayrıca merak etmeyin son maç gider yenilir süperlig hayali playoff a kalır. orada da finale çıkar penaltılarda elenir. boşuna demiyoruz hayal kırıklıklarının takımı diye.

    şu taraftarın tutkusudur ads gerisi bildiğiniz şeyler.
    https://youtu.be/kqERll3Nj-k
App Store'dan indirin Google Play'den alın