• 129
    olması için bizim kesinlikle 5'te 5 yapmamız, beşiktaş'ın bizim maç haricinde 4 maçın ikisinde puan kaybetmesi, fenerbahçe'nin de 6 maçta 1 mağlubiyet veya 2 beraberlik alması gerekiyor. bundan başka çare yok.

    bizim beşiktaş'ı 3 farklı yenmemiz imkansız ötesi bir durum zaten. iki farklı kazansak yine olmayacak gibi, eski hesaplarımıza göre olurdu ancak beşiktaş genel averajdaki farkı kapatıp önümüze geçti. o yüzden 4 maçta 2 kez puan kaybetmeleri şart ve mümkünse önlerindeki iki maç üst üste olmalı çünkü arena'dan lider çıkarlarsa son 2 maçta puan kaybetmeleri çok çok güç olur. oynayacakları iki takımda karagümrük ve göztepe gibi iddasız takımlar maalesef.

    fenerbahçe'ye gelirsek; bugünkü kasımpaşa maçı* onlar için epey önemli. kazanırlarsa bu işin peşini zor bırakırlar. ancak onların da 6 maçta 6 galibiyet alacak ne dirençleri, ne oyunları var. yarım saat 10 kişi oynamış bitik başakşehir'e az kalsın puan bırakacak olan takımın 6'da 6 yapacağını düşünmek fazla hayalcilik olur. ondan dolayı bizim fire vermememiz durumunda altımızda kalacaklarını düşünüyorum. ha diyebilirsiniz ki bizim tüm maçları kazanma ihtimalimiz var da onların yok mu? var ancak taraftarlık duygusu ağır basıyor tabii ki.*

    son olarak tabii ki bizim yaptığımız puan kayıplarından dolayı artık fire verme lüksümüz yok. en azından beşiktaş beklediğimiz puan kayıplarını yapmassa bile fenerbahçe'yi geçip ikinci olmakta önemsiz bir mesele değil. dünkü maçtaki* futbolla olmayacak şey değil 5 maç kazanmak. umarım bu sene en azından bunu gerçekleştirir takım.

    edit: weimar uyardı sağolsun, beşiktaş'ı 2 farkla yenersek onların mağlup olacağı hafta bizim kazanmamız durumunda genel averajda geçebiliyoruz. bu durumda tek mağlubiyet yetiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın