resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 19790
    altyapıdan a takıma çıkardığımız en yetenekli oyuncu. ilk yıllarında kiralık giderek manisa ile fb karşısında oynadığı oyun ile şampiyonluğumuza katkıda bulundu. sonraki sezon kadroya girdiğinde en çok kıymet verdiğimiz oyunculardandı.

    oyun aklı, yeteneği üst düzey olmakla birlikte aşırı duygusal bir oyuncuydu. uzun sakatlık süreci takımın kötü performası taraftar ile arasını açtı. taraftar üstüne vazife olmayan işlere de karışınca takımdan uzaklaştı.

    fatih terim en iyi döneminde takımı onun üzerine kuracak iken birden ben gideceğim dedi ve takımı yanlız bıraktı. atletico madrid de uzun süre başarılı bir performanstan sonra kendisi için yanlış bir tercih olsada barcelona ya gitti. keşke tek yanlışı bu olsaydı. üst üste o kadar yanlış yaptı ki kendisini inanılmaz kötü bir pozisyona soktu.

    elde ettiği başarıları bir yana, yanlışları, hatalı tercihleri hep gündemde oldu. bir çoğumuz sever, bir kısmımız nefret eder, bir kısmımızda yokmuş gibi davranır.

    ama bu sezon ortaya koyduğu karakter alkışı hak ediyor. belki ki oda hikayesinin güzel bitmesini istiyor.

    *nda oyun içi performansı yeterli değildi. fakat o darbeyi aldıktan sonra birden yerden kalkışı ve oyunda devam etmesi hiç birimizin gözünden kaçmadı.

    bizim istediğimiz her maç mücadele edilmesi. galatasaray taraftarı çabalayan oyuncusunu her zaman görür ve hak ettiği değeri verir.

    daha fazla sorumluluk alması ve daha etkili performans sergilemesini temenni etmekle birlikte bu sezon senden razıyız kaptan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın