resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Hatayspor
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 565
    olmadığı maçta övülüp, olduğu maçta kereste, kazma gibi tabirlere maruz kalan futbolcu.
    hani bazen diyorlar ya hoca neden oynatmıyorsun, hoca neden oyundan alıyorsun. işte sebebi bu. kerem için aynı şeyi söylemiştim zamanında. sosyal medya buradan ibaret değil. tek bir hatasıyla itin götüne sokacak bir ton adam var ki burada bile oluyor bunlar. bu adam akşam evine gidip eline telefonu aldığında saçma sapan yorumlar yüzünden özgüven kaybedecek. bugün bile açın twitter'ı kerem'e giydiren bir ton adam var. yok orada çalım mı atılır yok oradan şut mu atılır diye yazmışlar. bunu kaldırmaları için belli bir olgunluğa ulaşmaları lazım.

    gelelim halil'e. halil her antrenman sonrası karşı karşıya çalışsa gayet yeterli bir bitiriciliğe ulaşır. ancak şuan yapabildiklerini hiçbir futbolcu antrenmanda çalışarak yapamaz. o yüzden daha fazla şansa ve daha fazla desteğe ihtiyacı var.
    tek soru işareti mohammed ve ikisi aynı anda olur mu? farazi konuşuyorum; onyekuru-mohammed-halil üçlüsü düşünülebilir. eğer bu üçlü iş yaparsa arkasının da çok sert olması gerekir. bu durumda da yaz döneminde orta sahaya box to box denen illetten en az iki tane almamız gerekir. melo, selçuk tandemini kalitesinde bir ikili olmalı bunlar. yoksa taylan, gedson, kılınç ile bu üçlüyü aynı anda oynatamayız bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın