• 9
    bu maçta da evimizde puan kaybedersek iyice bir ay önceki fenerbahçe'ye benzeyeceğiz. deplasmanda kazan evinde puan kaybet!

    konyaspor takımı atak sonlandırmada sorunlar yaşayan bir takım. yine de bize ters gelebilecek hücum oyuncuları var. kiralık yolladığımız sekidika da öyle. formu artmakta. diğer yandan skubic ve abdülkadir olmayacak. savunma yönünden zayıfladılar.

    sahamızda bu maçı kazanmamız için her türlü ortam hazır. peki biz kazanabilir miyiz emin değilim. 24 nisan 2021 antalyaspor galatasaray maçı'ndaki gibi bulduğumuz pozisyonları harcamamalıyız çünkü konyaspor antalyaspor'a göre daha dirençli oynayacaktır. bulduğumuz pozisyonları atmalıyız. bir de gol atarsak üstüne yatmaya çalışır gibi oyunumuzu bozmamalıyız yeniden. pozisyonlar bulup gol atmaya devam etmeliyiz. çünkü beşiktaş ile şampiyonluk yarışında averaj ihtiyacımız olabilir. son haftalarda beşiktaş genel averajda bizi geçti. genel averajda üstünlüğe ihtiyacımız olabilir. bu maçtan sonra 4 maç kalacak unutmayalım. beşiktaş'ı 2-0 yensek bu sefer genel averajımız az diye son 2 hafta gol atacağız diye bir taraflarımızı yırtmaya başlayacağız. bu yüzden rakibi zayıf yakalarsak gol atmaya devam etmeliyiz.

    bu maçı kazanmalıyız çünkü bu hafta maçlarında hem beşiktaş'ın rizespor karşısında hem de fenerbahçe'nin alanyaspor karşısında puan kaybetmesi çok olası. kazanırsak çok başka şeyler konuşabiliriz.

    edit: "konyaspor takımı atak sonlandırmada sorunlar yaşayan bir takım." dedim ya hani. kesin jeneriklik bir gol yeriz bu maçta. bizim bu konudaki şansımız malum.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın