• 238
    galatasaray'ımızın (bkz: 28 kasım 2020 çaykur rizespor galatasaray maçı)ndan sonra sezonun en iyi futbolunu ortaya koyduğu maç.

    galatasaray maça fernando muslera, şener, donk, marcao, ömer bayram, emre kılınç sağ kanatta, gedson, etebo, kerem, halil ile oldukça baskılı başladı ve ilk yarı itibariyle 3-4 gol pozisyonundan yararlanamadı. şu takımı fatih terim'den başka bu futbolu oynatacak hoca henüz türkiye'ye ayak basmadı. ama malesef sözlük yazarları tarafından acımasızca linç ediliyor, kendilerinden biraz insaf bekliyorum.

    (bkz: halil ibrahim dervişoğlu) 3 ay önce ingiltere 3.liginde oynuyordu. (kendisi kesinlikle transfer edilmeli.)
    (bkz: muhammed kerem aktürkoğlu) geçen yıl türkiye 3.liginde oynuyordu.
    (bkz: şener özbayraklı) takımın 4. sağ beki ve neredeyse 3 yıldır oynamıyor.
    (bkz: ömer bayram) takımın 3. sol beki, fatih hoca gelmeden önce takımdan galatasaray seviyesinde olmadığı sebebiyle takımdan gönderilecekti.
    (bkz: oghenekaro etebo) kendisinin henüz mevkisi belli değil, bence çok çok kötü futbolcu ve futbol zekası sıfırın altına denilebilir ama etebo da bugün fena değil.
    (bkz: emre kılınç) çok iyi niyetli, çok çalışıyor fakat sanki bir şeyler eksik özgüven eksikliği mi yoksa ürkeklik mi bilemiyorum, üzülerek söylüyorum ki kendine güvenerek oynamadan galatasaray ideal 11 oyuncusu olamayacağını düşünüyorum ama kendisi 18 kişilik kadroda kesinlikle görmek isteyeceğim bir isim.
    (bkz: emre akbaba) 2 ciddi sakatlık geçirdikten sonra ayakta duracak hali yoktu, rezil ötesi oynuyordu fakat son 3 haftadır kendisini toparladı bugün de bence boş kaleye kaçırması haricinde kötü değil.
    (bkz: ryan donk) artık 35 yaşına geldi sezon sonlarına doğru yorgunluğun göstermeye başlamasıyla oldukça ağırlaştı ve hata yapma riski yükseldi.

    şu takımda (bkz: gedson fernandes), (bkz: fernando muslera) ve (bkz: marcos do nascimento teixeira marcao) hariç galatasaray'da banko ilk 11 oynar diyebileceğim hiçbir isim yok.
    ama gelin görün ki galatasaray taraftarı şu güzel oyunu bile beğenmiyor, sanırım manchester city performansı filan bekliyorlar. fatih hoca elindeki malzemeyi en iyi şekilde kullandığını düşünüyorum. allah kendisine sabır versin, sağlık, kuvvet versin işi gerçekten zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın