• 1
    süper ligde 37. hafta hakem atamaları enteresan bir şekilde peyder pey yapılmaktadır. bugün oynanan tek maçtan* sonra kalan 9 maçta yarın oynanacak 5 maçın hakemleri atanmış iken pazar günü oynanacak diğer 4 maçtaki hakem atamaları hala belli değil.

    https://www.trtspor.com.tr/...ciklandi-231230.html

    daha önce böyle bir şey yapıldı mı ben hatırlamıyorum. haftanın hakemleri toplu bir şekilde açıklanırdı. halil umut meler'i 2 hafta üst üste bjk maçına mete kalkavan'ı ise galatasaray maçına atayan mhk neden hala pazar günü oynanacak maçların hakemlerini açıklamadı. 25 nisan 2021 fenerbahçe kasımpaşa maçını kimin yöneteceği neden hala muamma?

    bu tuhaf durumdan daha tuhaf olan ise bunu kimsenin fark etmemesi veya sessiz kalması. bjk camiasının psikolojisi zaten diplerde. kalan maçlarda 10 puan toplarlar mı emin değilim. fb desen kalede harun kulübede emre ile ligi tamamlayacak. biz de durgunuz da daha ortada 18 puan varken bu suskunluk nedir?

    yönetimi geçtim taraftar bile o kadar kopmuş ki hem kendi camiasında hem de dışarıda kimle mücadele edeceğini şaşırmış terim, birkaç futbolcu ve bir avuç taraftar direnmeye çalışıyor.

    bir mucize olur da şampiyon olursak şu an inancını yitirmiş ve yapılan haksızlıklara karşı yeterli tepkiyi verememiş popülist iyi gün taraftarları yine sevinecek, hikayeler, paylaşımlar ile böbürlenecek. ne desem bilemedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın