• 62
    yorumlarını beğenerek takip ettiğim orhan uluca'nın gündeme getirdiği öneri. uli hoeness, rummenigge, franz beckenbauer üzerinden örnekler veriyor hatta.

    açık konuşayım başarılı olacağını düşünmediğim önermedir. özellikle fatih hoca yıllar ilerledikçe ve başarısız sonuçlar alındıkça malesef ki sabırsızca ve anlaşılması zor eylemlerde bulunmakta. bu bakışla ne teknik direktörlükte ne başkanlıkta başarı kazanması mümkün.

    öyle ki 2020-2021 yılını baz alırsak hoca inanılmaz derecede sabırsız olmaya başladı. geçmişte emre belözoğlu, semih kaya, emre çolak gibi futbolcuların arkasında dahi sabırla duran hocamız bu sene ivedilikle başarılı olabilmek adına ne kerem aktürkoğlu'nun ne oğulcan çağlayanın ne de halil dervişoğlu'nun arkasında durabildi.

    2020-2021 senesinde ne luyindama ne donk hoca bir türlü karar veremedi. biri bir maç kötü oynadığında öteki maçta hemen ikamesi sahaya sürülüyor dolayısıyla bu şartlarda iki futbolcudan da verim alamıyor. ilk 11'e monte ettiğini düşündüğümüz oğulcan çağlayan anlamsız şekilde yok oldu gitti, taylan antalyalı kimine göre sakat kimine göre bilinmeyen nedenlerle bir dönem etobo'nun yedeği oldu "artık daha çok 11 oynatacağım" dediği kerem aktürkoğlu göztepe maçına kadar sürekli yedekti, taktik desen tek forvet çift forvet iyice çorba durumunda. sürekli oynattığı istikrarlı futbolcu 3-4'ü geçmez.(marcao ve muslera dışında da aklıma gelmiyor) ben bütün bunların hocanın alelacele ve sabırsızca başarı istemesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu sene hoca hiç bir şekilde uzun vadede bakamıyor ve tercihlerinde istikrarlı olamıyor.

    kendisinin galatasaray ve türk futbol tarihinin en başarılı teknik direktörüdür ama malesef sabır sınırının çok yumuşak olmasından ötürü bu bakış açısı ile başkanlıkta başarılı olacağını hiç düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın