• 16
    bu gol ya allahin isi yada fener bali olarak adlandiracagimiz bir gol.

    bi kere tamamen falso bir organizasyon sonucu geliyor. marcaoya verilen pasta marcao milimetrik bir sekilde allahin mucizesiyle ofsayttan cikmis oluyor, ki buna ne kadar dikkat etti de orda bekledi soru isareti.

    hadi marcao bilincli bir sekilde cizgi halindeki baraj hizasinda muthis konumlandi diyelim, ondan taylana dogru cikan pas taylanin normalde kullanmadigi sol ayagina dogru verilen bir pas ki aktif ayagi sol ayak olan bir oyuncu icin bile topa vurmasi zor olacak sekilde yana acilan bir pas. taylan yine allahin bir mucizesi ile pasif ayagina tam da duzgun bir sekilde gelmeyen topu iyi kotu kalecinin uzerine de olsa vurmayi basariyor ki sansimiza top abuk sabuk bi yerden disari cikmiyor.

    bu noktada yine yuce rabbim devreye giriyor ve her 10 kaleciden 9 unun koseye yumruklayacagi topu ugurcan sacma sapan bir sekilde kendi onune yumusativeriyor ama onu da ayarlayamayip bizim oyuncularin dibine topu dusuruyor.

    bu noktada emre akbaba yine ayaga oturmayacak bir yukseklikte olmasina ragmen zar zor topa vuruyor ki top tavana asiliyor, soyle 1 metre geride olsa top daglara taslara gidecek, ama sans bu ya top aglarla jeneriklik sekilde bulusuyor. emrenin cevikligini ise kutlamak lazim orda bunu da belirtelim, golun bal olmayan bilincli olan tek kismi emrenin hemen topa dogru hareketlenmesi.

    simdi biz bu golu nasil okuyalim ey ahali?

    bu gol allahin bir isareti midir?
    sampiyonluk alameti midir?
    yoksa galatasaraylilar bu dunyada gunahinin bir kismini ceksin bir hafta daha umutlansin iyice verem olsun diye atilmis bir gol mudur?

    oyuncularin birazcik hirslandigini gorsek biz sampiyonluk sarkilarina 6 puan geriden de baslardik da, bu miyminti futbol ile gercekci olmak gerekirse anca 3.lugun bir alameti olacakmis gibi duruyor.

    bakalim belki birilerinin akli baslarina gelmistir bu golle kim bilir, oyle umalim ve siradaki iskence dolu maci bekleyelim.

    simdi siz karar verin bu gol allahin isi midir yoksa pacalarimizdan bal mi damladi son dakikada?
App Store'dan indirin Google Play'den alın