resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 504
    kiralık futbolcumuz.

    başlığına yine galatasaray seviyesinde değilciler, galatasaray'da banko oynayamazccılar, galatasaray'ı şampiyon yapamazcılar doluşmuş.

    ve kesinlikle haklılar ama ...

    ilk olarak zaten kimse bunu iddia etmiyor

    ikinci olarak 2020 - 2021 kadrosunda mohammed ve falcao yokken trabzon gibi a.avcı geldikten sonra sadece defans yapmaya çalışan bir takım ile oynuyorsan ve daha 3-4 gün önce bu adam hücumda etrafındaki oyuncularla güzel bir uyum yakalayıp 2 asist yapmışsa ve babel'in artık forvet oynayamadığı gün gibi aşikarken bu adam sevve sevve * ilk 11 çıkar.

    eğer bizim ilk 11 açıklandığında a.avcı beraberlik garanti galibiyet için 1 gol yeter diye düşünmediyse, edgar ie ile vitor hugo ''allaaaaaaah babel'i alırız kucağımıza zaten sağa sola gidemiyor sorunsuz mis gibi maç geçer'' diye düşünmediyse ben de hiçbir şey bilmiyorum.

    sırf s.şirin ve ultraslan yazdı diye hoca istifa etsin istemiyorum. hocanın kredisinin de 1 sezon sonrasına da başlamaya yeteceğini düşünüyorum. ancak artık kendini f.terim yapan alamet-i farikaları göstermesi gerekir.

    koskoca galatasaray'ın ilk 11 de 6 oyuncu sürekli belirsiz olur mu ya !? hücum hattında 2 oyuncu bari sabit olsun da diğer 2-3 süpriz olsun.

    cidden galatasaray izlemek artık zulüm geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın