resim
Bartuğ Elmaz
Takım:Sivasspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:21
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 243
    benim de dahil olduğum galatasaray taraftarının romantizmine konu olan "genç" oyuncu. 17 nisan 2021 göztepe galatasaray maçında babel cezalı olmasaydı kerem'in ilk 11 başlayabileceğine inanan yoktur sanırım. kerem yerine babel oynayacaktı ve kerem yine sonradan oyuna girip, şansını iyi kullanıp sonraki haftaya yine kulübede başlayacaktı. hocaya bugün sorsak kendi de söyler.
    kerem geçen hafta yaptığı hattrick'e, solda oynamasına rağmen hocasının direktifiyle sağdan attığı gollerle patlayıcılığını kullanmıştı. 21 nisan 2021 galatasaray trabzonspor maçında ise babel'i solda kerem'i uçta gördük. halil mi, o geçen hafta iyi iş çıkardığı için kulübede tabi ki. halil'i değişiklik için kenarda görünce eminim yüzde 95'imiz kerem'in çıkacağını bildi çünkü eli şeyinde gezenler prim yapıyor takımda. geçen hafta 3 golle 3 puanı getiren halil-kerem ortaklığı olmayacaktı tabi ki. göztepe maçında taylan-etebo değişikliğiyle gündüzümüz yine gece oldu. peki kimsenin aklına hocanın artık etebo değil de bartuğ'u oynatacağı gelir mi, asla. aman deyim puan kaybederiz tıpkı etebo' yla defalarca kaybettiğimiz gibi.
    sözün özü kerem bu kadar katkısına ve ona tercih edilen oyuncuların vasatlığına rağmen hala formayı alamamışken bartuğ'un şans bulması mümkün değil. göstermelik romantizm adına 36 saniye falan sahaya atılır o kadar, gerisi gelmez. stoke city ve benfica'ya topçu yetiştireceğiz çünkü.
    saha dışında haklı olarak sürekli adalet arayan hocamızın da kendi hükmündeki takımda forma adaletini sağlayamaması da ayrı ironi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın