resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4972
    gün geçmiyor ki bir kez daha haklı çıkmasın. (bkz: 21 nisan 2021 galatasaray trabzonspor maçı)

    fatih terim çok formsuz ve gerçekten artık akıl almaz hatalar yaparak bu sezonun kaybındaki en büyük rollerden birini oynuyor. bu zaten çoğu galatasaray taraftarınca kabul görmüş bir gerçek. ancak sahadaki futbolcu olacak vatandaşlarda da bir gram haysiyet göstergesi yok (2-3 tanesi hariç - kim olduklarını tahmin edersiniz).

    dakika 45 olmuş. son bir atak şansı kovalamak yerine hakem düdüğü çalsa da içeri gitsek diye bekleyen ruhsuzlar ordusuna ne dese az mustafa başkan. rakibin puan kaybetmiş. şampiyonluğa matematiksel olarak oldukça yakın bir yerdesin. takımda doğru düzgün hırs yapan, mücadele eden topçu yok.

    başkan yarın çıkıp hocayı da topçuları da eleştiri yağmuruna tutsa yere göğe kadar haklıdır. milyonlarca euro alan insanlar ama işlerine bir gram saygıları yok ne yazık ki.

    edit: mustafa cengiz, futbolcularına "şerefsiz, haysiyetsiz" diyen bir başkan değildir. yaptığı açıklamayı aynen aşağıya yapıştırıyorum. bakın bakalım ne demiş mustafa bey.

    "cumartesi-pazar izlediğim maçları yarım bıraktım. tiyatro bu. türkiye’de 1-2 aydır hakemlerde gruplaşma var. bu çok tehlikeli. mhk başkanı istifa etmeli. yedlin sakatlandığında 10 oyuncumuz isyan etmeliydi. futbolcularımızın haysiyet ve şereflerini hatırlamaları, ölümüne mücadele etmesi gerekiyor ama adamı ipinde değil"

    bu söylediğinde yanlış bir şey var mı? söylediklerinin aksini iddia eden varsa buyursun mesaj kutuma, tartışalım, bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın