• 234
    galatasarayın 2009-2010 sezonu türkiye kupası maçlarında yorumlarına maruz kalan herkesi futboldan soğutmuş yorumcu!!! hani sözlüklerde dünyanın en yüzeysel adamı başlıklarında tanımlamalar yapılır ya bence kendisi bu konunun tipik örneğidir. öğrendiği üç satır futbol terimiyle trt'nin kadrolu yorumcusu haline gelmiştir. sürekli klişelerle konuşur ve ne zaman ne söyleyeceğini çok kolay tahmin edebilirsiniz. çünkü olaylara veya futbola getirdiği hiç bir yeni anlayış ve orjinal yorum yoktur.

    antalyaspor ile oynanan ilk maçta antalyaspor forveti necati'nin savunmasına katkı sağlayan bir futbolcu olmadığını ve bu yüzden necati yerine mücadeleci bir orta saha futbolcusun oyuna girmesi gerektiğini söylemiştir. çok kısa bir süre sonra da bir galatasaray atağında (duran top falan değildi bu atak) çok net bir golü önleyen necati için ''savunmasına yardım etmiyor dedik ama golü çıkardı necati'' diyerek maçın spikeri ile birlikte gülmüştü.

    rövanş maçında ise antalyaspor'un bir atağında orta sahadan kaleye gönderilmek istenen bir topa mehmet topal ve mustafa sarp birlikte atlamışlardı. ardından kullanılan korner sonucu antalyaspor golü bulmuştu. sevgili yorumcumuz ise daha sonra bu mesafeden atılan bir şutun önüne atlanmasının doğru olmadığını söylemişti. fakat olay biraz ters gelişseydi yani topa atlayan mustafa sarp'ın bacağına çarpan top keita'nın önünde kalsaydı ve galatasaray golü bulsaydı muhtemelen mustafa sarp'ı takdir edecek ve çok disiplinli, oyunu takip eden bir futbolcu olduğunu söyleyecekti.

    kendisinden ricam 'modern futbolu' yorumlamayı modern yorumculara bıraksın. ayrıca trt'den de rica ediyorum madem ömer üründül'ü kovamıyorlar adamı 4c statüsüne alsınlar belki greve falan giderde bırakır bu işleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın