• 677
    84 puanın şampiyonluk için yeteceğini düşündüğüm sezon. trabzon maçından önce kağıt kalemi alıp hesap yapmak pek doğru değil ama napayım yerimde duramadım. beşiktaş'ın 5 fenerbahçe' nin 6 maçı var. tabii burada beşiktaş'a neden 5 yazdığımı hepiniz anlamışsınızdır açıklamaya gerek yok. beşiktaş' ın alabileceği maksimum puan 87. fenerbahçe'nin de 87. bizim ise 86.

    beşiktaş'ın maçları : kayseri, rize(d), hatay, g.saray(d), karagümrük, göztepe(d)
    beşiktaş' ın g.saray maçı dışında 2 maç daha puan kaybetmesini çok olası görüyorum. hiçbiri kağıt üstünde kolay maç değil üstelik takımı sırtlayan aboubakar yokken. benim beşiktaş'a yazdığım puan 82 veya 83.

    fenerbahçe' nin maçları : kasımpaşa, alanya(d), erzurum, ankaragücü(d), sivas, kayseri(d)
    fenerbahçe'nin kağıt üstünde kolay olan fikstürü bir anda çok zorlaşabilir. kayseri son hafta kümede kalma maçına çıkabilir. aynı şekilde ankaragücü de henüz tamamen rahatlamış olmayabilir. alanya deplasmanı her zaman zor maç. fenerbahçe'ye yazdığım puan 82 veya 83.

    bence bir beraberlik hakkımız daha var ama o beraberliği hiç düşünmeyip maç maç gidip her maçı kazanıp işimize bakmalıyız. biz kazanalım, zaten özellikle trabzon ve antalya maçlarını geçersek gerisi çorap söküğü gibi gelecek eminim buna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın