resim
Florentino Pérez Rodríguez
Görev:Başkan
Takım:Real Madrid
Yaş:77
Uyruk:İspanya
  • 98
    ben bu işte başka şeyler olduğunu düşünüyorum. bunca büyük kulüp çıkıp biz bir lig kurduk deyip de 1 gün sonra ayrılıyoruz o ligden demez. her şeyi defalarca kez düşünmüşlerdir. bunlar türkiye'yi yöneten, ne mezunu olup olmadıkları tartışmalı dinci tayfaya benzemez, hepsi kapitalizmin yöneticileri konumunda olan vizyon sahibi insanlar.

    ben çok büyük parçalar koparacaklarını düşünüyorum uefa'dan. bu sözlükteki herkes taraftar. takım tutmanın ne demek olduğunu herkes biliyor . öyle liverpool'a kızdım diye liverpool'u tıtmayı bırakıp da başka bir ingiliz takımına geçemezsin. livepool, madrid, barcelona vs. olmadan da şampiyonlar ligi bir hiçtir.

    perez'in çok önemli bir sözü var, şampiyon kulüpler kupası yaratılırken de uefa tepki gösteriyordu diyor. herkesin derdi o büyük pastadan en güzel dilimi almak. bu adamlar en güzel dilimi hak ettiklerini düşünüyorlar ve bunu istiyorlar, bence bu sene olmasa da önümüzdeki senelerde alacaklar. kanımca bu sadece suyu bulandırmaktı. gelecek yıllarda göreceğiz neler olacağını. ben zaman perez'i haklı çıkaracak diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın