resim
Marcelo Alberto Bielsa Caldera
Görev:Teknik Direktör
Takım:Uruguay
Yaş:68
Uyruk:Arjantin
  • 390
    https://twitter.com/.../1384256302575079432

    böyle hoş bir açıklama yapmış güzel insan.

    söyledikleriyle ne alakası var bilmiyorum fakat aldığı maaş ve kulübünün harcadığı paralar üzerinden eleştirilmiş. sanıyorum açıklamalarının dikkate alınması için mevcut futbolda piyasa buyken asgari ücrete çalışması ya da liginde bulunan diğer takımlar milyon sterlinler harcarken bonservisi elinde oyuncu kovalaması gerekiyordu.

    sovyetlerde lenin sonrası genel sekreterliğe stalin geldiğinde ortaya sürdüğü yeni politikalara parti içinden sert muhalefetler gelmiş, stalin'in yaptıklarının sosyalist ekonomi politikalarıyla örtüşmediği eleştirileri yapılmış. stalin ise kapitalist dünyada bazı tavizler vermeden bir yerlere gelemeyeceğini bildiği için eleştirilere kulak asmadan bildiği yoldan gitmiş ve berlin'e bayrağı diken de, tarlada öküz süren halkı 20 sene içinde uzaya çıkaran da kendisi olmuş. stalin o dönem silah çevirdiği kapitalist dünyaya tamamen sırtını dönseydi rus halkı tarlaları değil öküzle insan gücüyle sürmeye devam ederdi.

    içinde yaşadığın dünyada hayatta kalmak için adapte olmak zorundasın, fakat bu düzene adapte olmak demek dişlinin parçası olmak demek değil. ses çıkarmak erdemdir, cesaret ise bulaşıcı, umarım bielsa'nın bu tepkisi diğer teknik direktörlere de ilham kaynağı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın