• 161
    açgözlülüktür. uefa bu bahsi geçen 12 hayırsıza hatalarında göz yumdu destek çıktı. bizler bile tepki vermedik yeterince manchester city'nin neden ceza almadığına ya da yapılan fahiş transferlere hatta real madrid'e çekilen hakem kıyaklarına.

    uefa bir türlü yaranamadı. şimdi de uefa'ya senle işimiz bitti biz kendi topumuzu alırız oynarız diyorlar. s.. gidiniz efendim. real madrid büyük değil futbol büyüktür. bahsi geçen 12 takım 3 ülkeden.. acilen diğer takımları uyaralım bu 12'si artık yok hükmündedir deyip, evet bu tarihi kulüpleri tarihe gömelim. çünkü yaptıkları futbola ihanettir, kibirdir, ukalalıktır, açgözlülüktür..

    bu 12 takım galatasaray ajax porto benfica seviyesini de yok saymışlardır. kurdukları ligde kalan 8 kontenjanı kendileri seçip atayacaklar. herkesin o 8 kontenjan için kapılarında köle olmalarını bekleyecekler.

    yollayın bu arkadaşları oraya ve avrupa süper ligini yok hukmunde sayın. bu 12 takımda top koşturacak olan hiçbir isim oraya adımını attıgından itibaren tekrar rest of world'e ayak basamayacaktır. halı sahada dahil top oynanması yasaklanacaktır, lisanslar yırtılacaktır. ondan sonra bulsunlar bakalım oralarda oynatacak topcular. hanginizin altyapısı alıp adam yetiştiriyor ve ya kaç taneninizin? veya yetiştirdiklerinden kaçı dünya yıldızı oluyor da kendi kulübünde oynatıyorsun. nerden baksan bi la masia dışında elle tutulur yanınız hala yok. hepiniz dinamo zagreb, ajax, benfica, porto, genk vs. altyapılarına bağımlısınız. yıldız dediğiniz modric'ler, de bruyne'leri size bu takımlar sağladı siz şimdi onları dışlıyor kendinize lig kuruyorsunuz. madem lig kurdun topçunu da kendin bul.

    bu nedir kardeşim her yerde bir sınıf farkı. bütün dünya yıldızlarını menejerlik oynar gibi bir bir topluyonuz aranızda paslasıyonuz ses çıkarmıyor kimse şimdi kendilerine başka dünya yaratıyorlar. s.keyim oyle manchester'ı real madrid'i barcelona'yı.

    futbolun size ihtiyacı yok, futbol sizin birer birer olmadığınız sezonlarda da rekorlar kırılarak izlendi. bahsedilen 12 takımdan atletico, inter, manchester city, tottenham 2000-2010 arası şampiyonlar ligi göremiyordu bile doğru dürüst.

    uefa şampiyonlar ligi gelmiş geçmiş en iyi futbol sporu organizasyonudur. müziği tüyleri diken diken eden şu tarihi güzel organizasyona yapılan sizi ihya eder mi sanıyorsunuz.

    https://cdnuploads.aa.com.tr/...6f9014d6ffea387b.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın