• 62
    avrupa’nın büyük taraftar kitlelerine hitap eden takımlarının pastayı kendi aralarında dağıtmak için kurmaya çalıştıkları yeni oluşum.
    fifa ve uefa nın oyuncuları hakemleri kendi organizasyonuna almaz tehditleriyle bu iş tatlıya bağlanacağını sanmıyorum. dağıtılacak paylar çok büyük meblağlar ki daha sonra uefa fifa kaliteli oyuncu hakem bulamaz durumu gelir. oyunun aktorleri her zaman daha çok parayı alacağı yeri seçer.
    durum artık politikacıların açıklama yapmak durumuna kadar geldiyse olay gayet ciddi demektir.
    ben açıkçası takımım için verdiğim paraların neden ağzımı bozdurucak diğer takım başkanlarının yönettiği takımlara pay olarak gittiğini anlamış değilim. benim takımım ve ona gönül verenler niye illa yayıncı kuruluş denilen saçma sapan, kalitesi yerlerde yayın yapan bir kanala muhtaç edildiğini anlamış değilim.ortada bir satıcı müşteri ilişkisi yok bir kere. biz kendi ürünümüzü pazarlayıp satıcağız ama koşulları gelip tff denilen, politik çıkar grupları ve vasıfsız elemanlardan kurulu bir kurum belirliyor. neymiş efendim anadolu takımları destekleniyormuş. gitsin o rize başkanı, sivas başkanı yaratsın gelir kendi takımına. hani ülkede çok sivaslı rizeli var ya... bir de adamların kokuşmuş triplerini hakeretlerini çekiyoruz.
    ben gs başkanı olsam direkt bu lige girmeye çabalarım ki tr den zaten alsalar anca bizi alırlar. tr deki kokuşmuş düzeni de ali koç artık nasıl istiyorsa çeksin çekiştirsin, 85 yıldız taksın arkalı önlü formalarına.
    neyse konuyu dağıtmayalım, forza avrupa süper ligi!!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın