resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1094
    fatih terimin cocugun hakkini yedigi dusuncesi cok sacma.

    kerem barcadan gelseydi anlardim da adam erzincandan geldi. bu isi pes ve fifa gibi saniyoruz konusurken. adamin ozelliklerini her macta yansitabilecegini dusunuyoruz. halbuki bunun yetenek parametresinin yaninda kondusyon, fizik guc, zihnen bu ortama alisik olma ve uzerindeki baskiyi yonetebilme gibi parametreleri var.

    hoca uygun zamani kollayip ona gore elindekileri vitrine cikariyor. onlarla en az haftanin 5 gunu calisan o. birbirlerine gore formlarinin derecesini goren de o. hepsinin baba gibi sevdikleri ve stratejilerine onem verdikleri kisi de o. taylanin bu yil muthis bir dos performansi vermesi gecen sene de bunu yapabilecegi anlamini tasimiyor malesef. adam erzurumdan oos tadinda bir oyuncu olarak geldi. terim yaza kadar cocugu takima isitti, yazin da ozel bir metodla adami dosa alistirdi. simdi bizim icin pirlo gibi geriden oyun kuruyor. bir anda cocugu alip buraya koysa ne olurdu acaba hic dusunuluyor mu?

    sonuctan geri sarip baslangic hakkinda atip tutmak kolay. ben demistim demek kolay. ama gercek hayatta tek bir sans var. onemli olan o tek sansin yeri ve zamani. taylan icin de, kerem icin de bunlar dogru zamanlarda gerceklesti. yavas yavas, uzerinde baski olmadan. taylan gecen senenin ilk yarisinda bu mevkide oynatilip medyanin baskisiyla kotu oyunlardan sonra zihnen cöküp gitse insanlar gelip burada fatih terime bu cocugu niye burda oynattin, niye hemen oynattin diye dert yanacakti. ama gelinen noktada taylan en kotu ihtimalle milli takimin 12. adami konumunda, gecen ay 3 macta da ilk degisiklik hakki kendisinden yana kullanildi hatirlayin. onumuzdeki yil belki de bu yaz keremin de benzer bir konuma yukselmesinin onunde engel yok

    yoksa 30 yilda yuzlerce futbolcuyla calismis ve bu icin metodunu hepimizden iyi bilen bir hoca tutup da kerem kendisini övmüyor, taylan ona yavsamiyor diye yerine baskalarini oynatmaz. sizin akliniz mantiginiz aliyor mu bunu cidden?
App Store'dan indirin Google Play'den alın