resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Hatayspor
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 432
    fundamental olarak hollanda'da iyi eğitim almış topçu. 17 nisan 2021 göztepe galatasaray maçında karşı karşıya kaldığı iki pozisyonda da topu çok iyi yere sürdü. rakip ya kırmızı yiyecekti ya da halil'i seyredecekti. birinde kırmızı yedi ama ofsayt diye iptal oldu, diğerinde atınç nukan mecburen yavaşladı ve geçmesine izin verdi çünkü olası bir müdahalede kırmızı + penaltı olurdu. topu direkt atınç'ın yanına doğru sürdü ve kaleye olan açısını genişletti. eğitimi kötü bir futbolcu olsa dümdüz kafa önde gider açısını kaybeder topu da muhtemelen yan ağlara nişanlardı.

    kendisinin "bence" sorunu biraz mental biraz da fizikseldir. fiziksel olarak kendini geliştirir ve kuvvetlenirse (türkiye'de hiç zannetmiyorum) fark yaratır çünkü bir top tekniği çok iyi. mental olarak değerlendirmek için belki erken ama bazı durumlarda çok çevresine hiç bakmıyor ve sadece çalım atmak istiyor.

    şenol güneş'in dediğine göre eğer bu sene düzenli oynasaydı onu milli takıma çağıracaktı. malum forvet kıtlığı var milli takımda. potansiyeli çoktur. önemli olan kendisi bunu ne kadar geliştirmek istiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın