• 65
    en seviyeli galatasaray platformu olan sözlüğe vakit ayırıp soru cevap etkinliğine katıldığı için kendisine şahsen teşekkür ederim. galatasaray'ın faydasına çalışıp hizmet etmek isteyen her aday gibi kendisine de seçimde başarılar iyi şanslar dilerim. iyi olan kazansın ümidi ile sözlerime başlayayım.

    ben soru cevaba yetişemedim, en sonda tam soracaktım ki ayrılan zaman sona erdi. kendisinin fatih terim konusundaki birlikte yola devam etme mesajı açık. terim'le devam etmekten yana. ben soru sorabilseydim şunu soracaktım;

    "birlikte devam etmek istediğiniz fatih terim başkanlığa adaylığını koyarsa çekilir misiniz, veya eğer kendisi isterse onun listesinde kurul üyesi olarak devam etme talebinde bulunur musunuz?" buna vereceği cevap gerçekten fatih terim'e saygısından ve hayranlığından mı terim'le devam etmekten yana, yoksa bu ortamda bu cevap popüler olduğu için mi fatih terim'le devam etmekten yana bir nebze anlamış olurduk.

    ikinci dikkatimi çekense, sinisa34 nickli yazar arkadaşımızın; özetle "fransa'da altyapılar kaliteli, 3-4 milli takım çıkarabilecek kadar geniş oyuncu havuzunu iyi altyapılarla elde ettiler. oradan bir ekibi buraya altyapının başına getirip çalışmak ister misiniz?" içerikli sorusuna "düşünmem" cevabı veriyor. ve bu cevap an itibariyle üç kişi tarafından beğenilmiş durumda. burada ben mi yanlış anladım diye 2-3 kez okudum, yazar arkadaş çok iyi soru sormuş ama sn. öztürk olumsuz cevap vermiş. acaba sebebi neydi, kafasında ne var? daha mantıklı bir cevabı var ki buna sıcak bakmıyor; ya da altyapı ile ilgili pek bir düşüncesi planı yok. daha enteresan gelen ise, üç yazar arkadaş bunu beğenmiş. hadi diyelim metin öztürk'ün aklında daha iyi bir cevap vardi ve soruyu kısa cevaplamak istedi neden olumsuz baktığını açıklamak istemedi ve bu opsiyonu düşünmem diye cevapladı, beğenenler metin öztirk'ün aklının içini bilmediğine göre neden ve neye göre beğendi? bu cevabı beğenen üç vizyonsuz yazar bunu okuyorsa özelden cevaplamalarını can-ı gönülden rica ediyorum. neyi beğendiniz, bu cevabın nesini beğendiniz? seri artı oy veren fanları mı var, diye düşünmeden edemedim.

    yaptığı katılım ve soru cevap umuyorum tüm adaylar için bir örnek olur. bu platformda adayların tümü hakkında bire bir soru sorma imkanı yakalamak isteriz. moderasyona da kendisinin nezdinde teşekkürler.

    düzeltme: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın