• 64
    sanıyorum soru cevap etkinliği sona erdi. bir soru soracaktım, onu da kendi derdimi anlatmaktan soru cümlesini yazamadığım için silinmesiyle yemiş oldum :( soruyu sorduktan sonra canlandırdım, modlar bir bakabilirse pek güzel olacak asdfasfd.

    ben kendisini yaptığı işten dolayı tebrik ediyorum. cevapların bazıları tatmin etmedi beni, ancak her türlü iş lafta değil, icraata bakılacağından burada anlatılanlar bir yere kadar beklentileri karşılayacaktı. zaten tüm sorulara, endişelere %100 oranında yanıt verebilecek aday mümkün değil. sayın mustafa cengiz de başkanlığının ilk dönemleri buraları takip ettiğini, taraftarın beklentilerinin ne olduğunu iyi bildiğini ve ona yanıt verebilmek adına çabaladığını söylüyordu. sonrası bugün geldiğimiz nokta malumunuz.

    aslında iş başkanlıktan önce buralara gelebilmek değil, başkanlığı süresince ve sonrasında buralarda yer alıyor olabilmek. bugün adayların hepsi buraya gelip mavi boncuk dağıtabilir. maksat icraat başındayken eleştiri ve sorulara karşılık verebilmekte.

    sayın öztürk'e de teşekkür ederim. keşke diğer adayları da burada ya da başka bir platformda görebiliyor olsak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın