• 81
    metin bey merhaba, öncelikle sözlüğümüze hoş geldiniz demek istiyorum. başkan adaylığınızın tüm galatasaray camiası için hayırlı olması dileğiyle sorularıma geçmek istiyorum.

    yanlış anlaşılmak istememekle birlikte yalnızca galatasaray kulübünün başkan adayları değil diğer kulüplerin başkan adayları da adaylık sürecinde aynı vaatlerde bulunuyor. sorulara verdiğiniz cevaplardan sonra bu soruyu sorma ihtiyacı hissettim. hemen hemen tüm başkan adayları sponsorlar ile görüştüklerini, kulübe mali disiplin kazandırmak istediklerini beyan ediyorlar ancak somut bir öneri ile ben karşılaşmadım. verdiğiniz cevapları biraz daha detaylandırmanız adına;

    1- bankalar birliği ile yapılan anlaşmayı revize etmek gibi bir planınız var mıdır? sizin başkanlığınızda galatasaray kulübü bankalar birliği anlaşmasına koşulsuz şartsız uymayı taahhüt mü edecektir?

    2- futbol şube için profesyonel bir yönetici ataması yapacak mısınız? yoksa yönetim kurulunuzdaki iş adamlarından biri mi futbol şubeyi yönetecek?

    3- geçmişte galatasraya hizmet etmiş ve uluslararası tanınırlığı olan oyuncularla geleceğe yönelik olarak bir planlamanız var mıdır? galatasaraydaki başkanlık döneminizde, karl-heinz rummenigge, johan cruyf gibi kulüp yönetiminde eski bir efsanemizi görebilecek miyiz?

    4- kampanya düzenlenerek taraftardan para istenmesine bakış açınız nedir? başkanlığınız döneminde bu tarz bir uygulama görebilecek miyiz?

    5- galatasaray taraftarını kulüp yönetimine dahil etmek noktasında herhangi bir planınız var mı?

    şimdiden teşekkür ederim.
    17 Nisan 2021 14:48 ~ 14:50 · redspring
    bankalar birliği anlaşması 4 kulübün imzaladığı ortak bir anlaşma. bunu değiştiremeyeceğimize göre akıllıcası, hızla borcumuzu süresinden önce ödeyip faiz yükünden kurtulmak, kulübümüzü ekonomik özgürlüğüne kavuşturmaktır.

    futbol da dahil hiçbir branşımıza profesyonel yönetici atamayacağız.

    şu anki aday yönetim listemizde herhangi bir eski futbolcumuz yok.

    bağış kampanyaları, kötü yönetimin beceriksizliklerinin günahsız taraftara fatura edilme yöntemidir. doğru bulmuyorum. ihtiyaç varsa bunu imkanı yüksek olan galatasaraylı iş insanlarından sağlarız.

    galatasaray taraftarı bizim ayrılmaz bir parçamızdır. kulüp yönetimleri tüzüğe göre süresini doldurmuş kulüp üyeleri arasından seçilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın