• 32
    hoş geldiniz.

    voleybolda bütün takımlar kadrolarını kurdu sayılır. bizde de bazı isimlerle anlaşıldı fakat isimler çok yetersiz. sizin bu isimlerden haberiniz var mı? bu branşlarda teknik ekipler çok yeteriz. özellikle kadın voleybolda ataman güneyligil ve eşinden taraftar olarak çok rahatsızız. teknik ekip ile ilgili bir tasarrufunuz var mı?

    amatör branşlarda rakiplerimizin çok gerisinde bütçelerle yola devam ediyoruz. özellikle fenerbahçe'nin bir hayli gerisinde kaldık. siz de küme düşmeyelim de gerisi önemli değil mi diyeceksiniz yoksa bu branşlarda gerekli yatırımlar yapılacak mı?

    yine bu branşlarda herhangi bir birleşme planınız var mı? mesela erkek basketbolda türk telekom veya voleybolda bankalarla gibi.

    salon inşaatı ile ilgili bir planınız var mı?

    amatör branşlarda sorumlu yönetici kim olacak?

    tekerlekli sandalye kendi branşında dünyanın en iyilerinden biri iken son 2 sezondur rakiplerinin gerisinde kaldı. yetersiz kadro kuruluyor. bu kadar başarılı olmuş bu branşa artık hak ettiği değeri siz verecek misiniz?

    kısacası futbol haricindeki branşlara ne derece önem vereceksiniz? siz de diğer başkanlar gibi futbol üzerinde mi duracaksınız yoksa galatasaray'ın spor kulübü olduğunun bilince hareket edecek misiniz?

    umarım samimi ve net cevaplar verirsiniz. şimdiden teşekkürler.

    edit: cevaplardan anladığım kadarıyla pek bir değişiklik olmayacak. ama zaten diğer adaylardan da farklı cevaplar beklemiyorum.
    17 Nisan 2021 13:05 ~ 14:34 · aslanaga
    basketbol ve voleybol, futboldan sonra en çok ilgi gören ve bizim de önceliğimiz olan branşlar. kümede kalmayı düşünen yönetici ve taraftarla işimiz olmaz. hiçbir takımla, hiçbir branşta birleşme düşüncemiz yok. biz galatasaray'ız.

    salonu gerekli incelemeleri yaptıktan sonra yeniden projelendireceğiz.

    engelsiz aslanlar'a başkanlığım döneminde gsyiad'da, sonrasında da şahsen hep destek oldum. ayrıca benden sonraki gsyiad yönetimi de engelsiz aslanlarımız'ı hiç yalnız bırakmadı.

    amatör branşlar benim için çok önemli. 2 kızım galatasaray'ın lisanslı binicisi. aynı zamanda uluslararası arenada pek çok kez türk bayrağını göndere çektiler. erkek kardeşim çetin öztürk de kürek branşında galatasaray'a 40'ın üzerinde kupa kazandırdı. 4 sene kürek federasyonu başkanlığı yaptı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın