• 144
    bence savunmadaki düzeni bozmadan çıkmamız gereken maç. servetin stopere geçip neil'in orta sahada oynayacağı gibi bazı haberler okuyorum ki; bunlar son derece can sıkıcı.
    herkesin yerinde en iyi ıynadığı yerde olması gerek. emre güngör ve neill ikilisi hızlı atletico forvetlerini durdurmamız için ideal ikilidir. ayrıca gayet uyumlu maçlar da oynadılar. bunlardan herhangi biri sakatlanmadığı sürece sahada ne yaptığı belli olmayan servete gerek yok. hatta iyi bir talibi varsa ben satılması gerektiğini düşünüyorum.
    eğer hakan balta da oynayacaksa bir diğer hamle de mutlaka sol açığa canerin alınması. kuvveti, dinamizmi ve tekniği ile tam bu maçın adamı caner. bizi rakip sahaya taşıayabilecek, dikine giden rakip için ciddi bir tehdit. şu formu ve gücü ile dos santos bu takımda en fazla keita ve canerin yedeği olur. bence orta sahada topal ve ayhan'la oynanmalı. ayhan bu sezon formsuz. çok pas hatası yapıyor ama gününde ve iyi bir ayhan özellikle böyle maçlarda tecrübesi ile çok iş yapar. mustafa sarp bütün iyi niyetine rağmen bu takımın oyuncusu değil. topla adeta kavga eder gibi. çok panik ve amatör. eğer sabri de olsaydı o zaman süper olurdu. sürekli ve inatla yerden kısa ve çabukj paslarla, verkaçlarla araya kaçırdığımız adamlarla atleticoya ciddi sorun yaratabilriiz. bize karşı açık oyanayacaklar, kanatta keita ve caner gibi çabuk de deparlı oyuncularımız var. eğer onları kaçırabilirsek arkadan gelen elano, arda'ya ciddi pozisyonlar yakalayabilirz. ayrıca set hücumunda da eğer ayhan oynarsa elano ile birlikte orta sahada topun sürekli bizde kalmasını sağlayabilirler.

    bence servet, sarp, dos santos, barış gibi topu sürekli ezen ve kaybeden oyuncular yerine topa daha hakim, sakin oynayan oyuncularla oynarsak bu maçtan en kömtü bir gollü beraberlik çıkar. maçı kazanmamız leo franco'nun performasına bağlı. bu sezon umarım bir maç kazandırır. o maç da bu maç olur. şu an galatasarayın gerçekten bu morale çok ihtiyacı var. 2-3 hafta sonra baros,kewell,sabri ve jo dönecek. onlar gelene kadar ligi ve kupayı bir şekilde devam ettirebilirsek bence mart ayından sonra yolumuz açıktır.

    ligde de beşiktaş maçında kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum. fenerbahçenin puan kayıplarının ardından oynayacağımız zorlu beşiktaş ve trabzon deplasmanlarından beraberlikle ayrılmamız yeter. ali samiyende kazandığımız sürece şampiyon oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın