resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4863
    https://www.milliyet.com.tr/...iz-konusuyor-6480674

    keşke futbolcuların şeref ve haysiyetini sorguladığı kadar tff başkanının ve hakemlerin şeref ve haysiyetini sorgulasaydı. futbolcular ruhsuz diyoruz ama onlar yönetimin ne yaptığını görmüyor mu zannediyorsunuz? başka takımların yönetimleri futbolcusunu, hocasını her maçtan sonra koruyan açıklamalar yapıyor. gerekirse tehdit ediyor ve dediğini de yaptırıyor. bizim yönetim ne yapıyor maçtan 3 gün sonra twitter dan resim paylaşıp, yorumsuz yazıyor.

    takım teknik ve taktik olarak çok kötü yönetiliyor ama yapmaya çalıştığımız iyi şeyleri de hakemler sahada yok ediyor. ben olsam ben de oynamam. çünkü ya sakatlıyorlar ya da kırmızı kart veriyorlar. futbolcu da arkasına baktığında da kimseyi göremiyor.

    başkanın çok artıları vardır ama çok da eksileri var ve bu eksiler galatasarayın değerlerine ters düşmeye başladı. televizyonda futbolcusuna bunları söyleyen bir galatasaray başkanı hiç görmemiştim. biz gerekirse içerde fırtınalar koparıp, dışarıya tek yürek görünürdük. bunu paramparça etti başkan. kurulu beklemeden istifa etmesi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın