resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 6014
    bize gelince yine başarısız olacak olan oyuncu.

    west bromwich albion fc'ye karşı oynanan oyunla bize karşı oynanan oyun bir değil. her maçını takip etmiyorum ama daha boş kalıyor gibi wba'da. bizde ise daha topu aldığı gibi çevresindeki 2, 3 kişiyle boğuşmak zorunda kalıyor. çok zeki, yapacağı hareketi önceden düşünengillerden ya da çok atik bir oyuncu olmadığından topu ayağından çıkarana kadar ya kaptırıyor ya da saçma sapan bir faul kazanıyor.

    her oyuncu her takıma uymaz. bu ligde bizim işimize yarayabilecek forvet tipi belli maalesef ki diagne bu tipe zerre uymuyor. ya tüm takımın oyun sistemini diagne'ye uyduracaksınız, ki bunda da başarılı olup olamayacağımız muamma, ya da oyun yapınıza uygun forvet alacaksınız.

    diagne umarım daha çok goller atar, asistler yapar. 5 mn euro bile kardır bu adam için, bize uyacağını düşünmüyorum. şu ana kadar ingiltere'de bir olay çıkarmamış olması da bundan sonra çıkarmayacağı anlamına gelmiyor ayrıca. bir anda yaptığı bir hareketle değerini sıfırlayabilecek yapısı var. sezonu böyle iyi bitirsin, biz ondan o da bizden kurtulsun. tek temennim bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın