resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4822
    yönetimi muhalefet ediyoruz diye onun bunun adamı ilan ediliyorduk sözlükte, en ofsayt entrylerime bakarsanız anlarsınız, bugün bir kez daha haklı çıkardı sayın başkan beni. kendisi gibi birisinin bu kulübün başkanı olmasından utanıyorum.

    daha önce defalarca kez yazdığım ve ofsayt yağmuruna tutulduğum şeylerden biri de bu başkanın ve yönetimin iyi niyetli olmadığıydı, bugün bir kez daha bu söylemimde haklı çıktığımı düşünüyorum. galatasaray'dan menfaat sağlayan, kişisel ilişkileri için galatasaray'ı kullanan insanlar bunlar.

    mustafa cengiz ve yönetimi galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en başarısız, en vasıfsız başkanı ve yönetim kuruludur. hem idari yönden hem de mali yönden başarısız bir yönetim sergilemişlerdir. fatih terim sayesinde görevde kalabildiler. dursun özbek'in en büyük şanssızlığı fatih terim ile çalışmamasıydı, dursun özbek sonrası gelmek ve fatih terim ile de çalışmak da bu yönetimin de en büyük şansıdır.

    kulüp televizyonunda kendi futbolcusuna şerefsiz, haysiyetsiz dedi, ben bunu yapan bir galatasaray başkanı hatırlamıyorum tarihte. bir de tff'yi güzelledi, siz beğenmesiniz de ben onları tanıyorum, ellerinden geleni yapıyorlar dedi, galatasaray aleyhine yapılan hakem hataları olmasaydı kötü oyunumza rağmen belki şu anda liderdik. tff'ye tepki göstermesini beklemiyordum ama övecek kadar kontrolünü kaybedeceğini de düşünmüyordum. tepki gösterecek olsalar en başta gidip seçmez ve ibra etmezlerdi, atanmış tff başkanını tabi ki gidip seçecekler ve ibra edecekler, eleştirmeyecekler, tepki göstermeyecekler, yoksa şirketleri zarar görür, itibarları yok olur.

    bir ay sonra galatasaray kurtuluyor sizden, elbet mali genel kurul'da da hesap vereceksiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın