resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4817
    maalesef artık duygularını oturduğu makama karıştıran ve yaşadığı hastalık ile de mevcut durumu kaldıramayan başkanımız. hastalığı tez zamanda atlatıp eskisinden daha sağlıklı olması temennim iken tekrar başkan olması için aynı temennileri söyleyemiyorum.

    kanalı açtığımda aslında acaba dedim bu sefer arka planda görüntülerle de desteklenerek bize karşı bile isteye yapılanları kimseden çekinmeden sert bir şekilde söyleyerek açıklayacak mı diye ümitlendim ama maalesef yine yuvarlak cümlelerle bilmem kaçıncı kez kimsenin kalbini kırmak istemiyorumlar ile konuşmasını tamamladı. tff ile mhk'yi birbirinden ayrı tutup tff başkanını sütten çıkma ak kaşık ilan ederken, verilen skandal kararlarda sadece mhk'yi hedef gösterdi. sesinin en çok yükseldiği anlar ise futbolcuları ve dolaylı olarak teknik heyeti suçladığı anlardı. sunucunun bir kaç kez asıl konuya çekmeye çalışmasına rağmen her konuşmasında olduğu gibi yine kendisine haksızlık edildiğini belirten cümlelerle ve bu konuda gerçekten yükselerek ve gerçek bir tepki koyarak konuşmasını bitirdi. oysaki hakem hatalarından bahsederken çok ama çok sakindi.

    bugün ki konuşmasında şunu çok net anladım ki, başkanın asıl derdi başkanlık yaptığı süre boyunca yaptığı olumlu şeylerin camiaca dile getirilmemesi, takdir edilmemesi. bunun için hissettiği üzüntü ve hayal kırıklığı camiaya alenen açılan savaştan, camianın düştüğü durumdan ve taraftarın üzüntü ve hayal kırıklığından daha büyük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın