• 87
    futbolun katran karası hale gelmediği ülkelerde olmayan olaydır. anca 1-2 maç falan o da hakikaten hakemin yetersizliği yüzünden verdiği abuk kararlardan dolayı.

    fakat bu ülkede hakem eliyle oyuna müdahale açık olmaktadır ve hakemi yenmek galatasaray seviyesindeki bir takımın yapabileceği olaydır.

    galatasaray'ın hakemi yenmediği kaç şampiyonluk var? hakemler bizimle ilk defa uğraşmıyor. 2012/13 sezonunu hatırlatırım herkese. mesele tüm suçu hakemlere yıkıp sıyrılmakla, hakemler vuruyor vurmasına da bizim takım ne yapıyor sorusunu sormak arasındaki ince çizgide.

    örnekten kopmadan konuşalım; 2012/13 sezonunda fatih terim kaç maç ceza yedi. üstelik şampiyonlar liginde dolu dizgin gitmenin getirdiği sıkışık fikstür de vardı. hakemlerin skandal kararları hala akıllardadır. maç sonraları hocanın isyanları vs. bütün bu ortamda galatasaray vura kıra şampiyonluğu aldı gitti. neden? çünkü takım ne oynadığını biliyordu, melo - drogba - sneijder - selçuk inan gibi lider ve isyan eden adamlar vardı. şu takımda o dönem alaya alınan sabri sarıoğlu kadar öfkelenen tek topçu yok. az buçuk arda turan o da zaten genelde yedek artık.

    uzatmadan hakemi yenmek zorunda değiliz evet; ama galatasaray hakemi de yenebilecek bir camiadır. mehmet ali aydınlar, yıldırım demirören dönemlerinde daha mı pozitifti hakemler bize karşı da şimdi nihat özdemir döneminde önümüzü kesiyorlar? hayır. biz düştük. yoksa hep aynı kötü niyet.

    ha işin tadı iyice kaçtı mı? kaçtı. ortada ''yaaav konuşunca da ceza yiyoruz'' diyip maç sonu arazi olan yönericilerin olduğu ortamda bu da çooook normal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın