resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 1897
    covid izolasyonunda olan oyuncunun evinde antreman yapıp yapmadığından bile haberi olmayan at yarışı sevdalısı. buna ciddi ciddi iyi hoca diyenler var.

    önce uydurma penaltılarla potaya sokuldu takımı, sonra çıkmayan kartlarla iyice yarışa tutunduruldu. süper oynuyorlarmış. hakemi de arkalarına alıyorlar. dirsek vuruyorlar, tendona basıyorlar, bileğe basıyorlar değil sarı kart faul bile verilmiyor. her geçiş hücumunda bir rakibin amel defterini kapatan josef de souza diye bir topçuları var. taylan antalyalı'nın yarısı kadar sarı kart görmüş. durumun vehametini başka nasıl anlatabilirim ki?

    sadece meraktan soruyorum; acaba rakibi hakem sayesinde sindiriyor olabilirler mi? 3 kere geçiş hücumuna çıksan üçünde de dayak yiyip topu kaptırsan ve hakem faul bile vermese içinden 4. ye çıkmak gelir mi mesela? ya da senden önce 2 kere kanat oyuncuları orta açan adamın önüne kaydı diye orta yerine gittiği halde ortayı açan adam yere atladı diye penaltı verseler sen açılan ortayı kayarak gelip engellemek ister misin? istemezsin. dur bırakayım ortayı açsın kayarsam şimdi bu kendini yere atacak haybiye penaltı gol olacak dersin. beşiktaş bu şekilde 2 penaltı alıp 2 maç kazandı işte. bu maçlarla yaklaştı zirveye.

    süper hoca aynen. fatih terim getir götürünü yapar.

    not: bu entryyi giren yazar zamanında beşiktaş italya'da napoli'yi yendiğinde sözlüğün çoğu ''bal'' derken beşiktaş'ın hakkını teslim etmiş ve beşiktaşlı damgası yemiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın