• 23
    2020- 2021 sezonu için konuşmak gerekirse; daha önce başardığımız sezonlardaki gibi pek oluru olmayan başarı.

    öncelikle bizim açımızdan bakarsak: 90'lı yılların sonundaki ve 2018- 2019 sezonundaki bu başarımızda takımımız 8 puan geriye düşerken son 6 maçının 5'inde puan kaybeder bir vaziyette değildi. söylemesi zor biliyorum ama bu yıl yaşadığımız durum lige tutunacak galatasaray havasından ziyade havlu atmış galatasaray durumu. 2 ya da 3 maç olur kötü gidişe eyvallah dersin ama biz o kırılma noktasını rize maçında kaybettik. sonraki hatay ve karagümrük maçlarında yaşanılan acziyet ise tüm özgüvenin kaybolması ve artık işimiz bitti havasından kaynaklı. olmadı işte yapamadılar... sadece karagümrük maçını bile alsak beşiktaş'ın 1 mağlubiyeti yeterdi..

    hadi diyelim biz yaptık 8'de 8'i.. önümüzdeki beşiktaş'ın bizim dışımızda kalan 7 maçından 2'sinde daha yenilgi alması lazım. bunun tek istisnası: bizim 3 farklı şekilde bjk'ye üstünlük sağlamamız ve onların da bu maç dışında 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik daha alması. bjk'nin, bizden başka kalan maçlarına bakarsak aslında senaryonun ne kadar olanaksız olduğu görülecek: bu adamların yarı şubeleri sayılacak 3 takımla maçları var; başta sivas ve karagümrük olmak üzere rize'yi de ali koç hanesinden yazarsak 3 maç.. hiçbir şekilde beşiktaş'ın zor bir durumda bu takımlara takılacağını sanmıyorum. ligin ilk devresinde oynadıkları karagümrük ve sivas maçlarını hatırlayalım... 30 yıldır bu ligi takip ederim, bu kadar antrenman maçı havasında geçen bir mücadele daha çok az gördüm..

    demem o ki; sağa sola bakmadan, o bunu yapmış hakem şunu vermiş demeden bizim 8 maçın tamamını kazanmamız lazım.. o hevesimiz de bir sonraki maçımızın ilk 5 dakikasında geçer gider zaten. tıpkı rize, hatay ve karagümrük maçlarında olduğu gibi.

    beklentisi olan taraftarlarımıza saygım da sonsuz.. ne diyelim, inşallah bunu başaracak olan asıl kahramanlar!!! da sizin gibi heveslidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın