resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 1886
    sezar'ın hakkı sezar'a.

    sezon başında bitik ilk 5'e giremez denilen kadrodan verim almayı başarmıştır.

    fakat bunda rakiplerindeki saçmalıkların da etkisi çok büyük. özellikle bizim yaşadığımız sakatlıklar, kırmızı kart cezaları, covid'ler gerçekten inanılmaz derecede fazlaydı.

    sergen yalçın, rossier-vida-weillinton-rıdvan dörtlüsünü kafasına göre rotasyonlu şekilde oynatırken fatih terim luyindama, omar, yedlin, sarachhi ek olarak marcao(cezaları)'dan kendi isteği dışında çoğu maçta yararlanamadı. sezon boyu savunma dörtlüsü kuramadık. buna rağmen ligin en az gol yiyen takımlarından biriyiz.

    orta sahada sergen atiba(yaş 38) ve josef ikilisinden ne sakatlık ne ceza harika bir şekilde yararlanırken fatih terim elindeki tek kurşun olan kendi çabalarıyla sıfırdan ortaya çıkarttığı taylan'dan bile ligin yarıısndan fazlasında yararlanamadı. emre kılınç kıpırdandı kırmızı gördü, belhanda sözleşmesi feshedildi, feghouli zaten tüm sezon sakattı. tam her şey düzgün gidecek gedson-emre-taylan'ı buldum derken milli takımda yine emre ve taylan'ı kaybettik. gerçekten inanılmaz şanssızlıklar yakamızı bırakmadı bu sezon.

    forvette oğulcan ritmini bulmuşken sakatlık üstüne de maç cezaları öyle bir eklendi ki adam halen daha kendini bulamadı. mustafa biraz kıpırdandı şak diye kırmızıyı yapıştırdılar. falcao zaten yeni yeni ısınıyor kalmış 8 hafta.

    takıma genel olarak baktığımızda gerçekten bahtsız bir sezon geçiriyoruz özellikle beşiktaş'a göre.

    aynı durumu sergen yaşasa eminim bizden de beter bir durumda olurdu. hayal edin şu takımdan josef, atiba, rosier, ghezzal veya larin, abubakar gibi adamların ligin yarısını kaçırdıklarını hadi en kötü ihtimalle çeyreğini kaçırdıklarını. geçen hafta bu senaryoya yakın olarak abubakar, ghezzal beraber oynamadılar ve beşiktaş kaleye gidemedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın