• 629
    kimse kusura bakmasın ama fatih terim'in kendi elleriyle bıraktığı sezondur.

    her şey iyi giderken ne olduğunu anlayamadan 3. sıraya kadar düştük. mart ve nisan ayında oynadığımız 6 maçtan 1 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak ligden koptuk çok şükür. sanırım herkes mutlu olmuştur; takımının hakkını bile bile, isteye isteye, ağzından salyalar saçarak yiyen hakemlere beyaz sayfa açan beceriksiz yönetimi de, iki maç üst üste aynı kadro ile maça çıkmayan, en iyi ismi taylan'ı sebepsiz yedek bırakan, 2 maç iyi giden herkesi cezalandırıp ( mustafa muhammed) diğerlerine benzeten fatih terim de, bir dünya para alıp hiçbir şey umurunda olmayan utanmaz futbolcuları da... sanırım herkes mutludur..

    şubat 2021 sonundaki performansı devam ettirse bugün itibariyle en yakın takipçisine iki haneli puan farkı atacak takım 4. olursa başarı sayacağımız duruma geldi. inat etmenin de, her şeyin en iyisini ben bilirim demenin de, aman başımız ağrımasın demenin de bir sınırı olur.. bravo gerçekten bravo.. sene başında en fazla 4. olurum diye hesap yapan beşiktaş'ı şampiyon yapmak büyük beceri.. kimse bana beşiktaş bizden iyi oynuyor, hak ettiler felan demesin; bizden iyi oynamayan takım mı var sanki. her maçı ayrı acziyet içinde geçen bir takımımız var..

    bu sezon oynanan son 6 maçın ( ankaragücü, sivas, rize, hatay, karagümrük) hesabını kim verecek? kim verecek kaçıp giden şampiyonluğun hesabını? ben yaptım oldu diyebiliyorsanız eyvallah...
App Store'dan indirin Google Play'den alın