resim
DeAndre Roselle Yedlin
Takım:Cincinnati
Mevki:Sağ Bek
Yaş:30
Boy:1.73
Uyruk:ABD
  • 476
    https://twitter.com/...190629313630210?s=19

    kaçıncı derece olduğunu bilmiyoruz ancak eğer total rüptür olsaydı çoktan ameliyata alınmıştı bile. o yüzden 2. derece diyelim. 1. derece de olduğunu düşünmüyorum çünkü öyle bir travmanın 1. derece yırtık oluşturacağı çok ama çok az sporcu vardır. fazla esnektir, anatomisi normal insanlara göre farklıdır vs. ayrıca serbay şenkal'ın söylediğine göre ödem ve kanama varsa 2. derecede veya 3. derecede bunlar birlikte seyrediyor. 3.derece seçeneğini elemiştim biraz önce. elde var 2. derece.

    neyse sadede geleyim. 2.derece ile 3.derece arası bir yırtık olsa bile (en fazla kaç hafta yok sorusunu arıyorsak) 6. haftadan sonra oynayabilecek duruma gelmesi gerekiyor. tabii doğru tedavi yapılırsa. seken bir oyuncuyu ısrarla sahada tutan sağlık ekibi oldukça olumsuz şeyler geliyor aklıma. sen kimsin ki yener ince'yi sorgulayabiliyorsun diyebilirsiniz, hakkınızdır. ancak dün bir akıl tutulması yaşadıkları gerçeğini değiştirmiyor.

    uzun lafın kısası ligin son haftalarına doğru görev verilirse oynayacak duruma geleceğini düşünüyorum. lige havlu atan bir galatasaray olursa oynatılacağını zannetmem ama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın