• 22
    kendisinin başkan olmak gibi bir isteği yok adamı zorla başkan adayı yapmak için çabalıyorlar. koskoca galatasaray zoraki başkan adayı çıkartmaya çalışıyor. geçen birtanesi şey diyor bende o kadar güçlü olsam gelmek için ilgi mastürbasyonu olsun isterim. alo burası galatasaray ya başkan olmak istersin ya da istemezsin kimi neye ikna edip egosunu tatmine zorlanıyor anlamıyorum.

    isim olarak evet çok büyük buna lafım yok ama şu gelirse 50 atarmış 100 koyarmış hadi abi geçelim o işleri aynısı ünal aysal zamanı da yapıldı 1 lira vermedi. dursun özbek kötü yönetti ama maddi anlamda durumu oldukça iyi 1 lira bağışlamadı kulübe hala parası içeride veya mustafa cengiz geçen gün kemerburgaz açılışında içeride parası olanları falanda ödedik iması yaptı belki almıştır parasını.

    ahmet abimiz büyük galatasaraylıysa, galatasarayın şu an içinde olduğu durumu havayı görmüyor mu? demesi lazım ki bana cidden ihtiyaç var galatasaray çok zor durumda geleyim 3 yıl iyi yöneteyim sonra yönetimime aldığım genç güçlü birine devrederim bu işi. ama şu zor günlerde 3 yıl bile galatasaray başkanlığı istemeyen işte ilgi çaba olsun öyle başkan adayı belki olurum diyen birisi bana çok samimi gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın